Η BMW έκανε το καλύτερο εξάμηνο πωλήσεων στην ιστορία

Η άνοδος της δεν λέει να σταματήσει. Η BMW πούλησε τις περισσότερες μοτοσυκλέτες από ποτέ μέσα σε ένα εξάμηνο και όλα δείχνουν ότι αυτή η άνοδος θα συνεχιστεί. Μα ποιο είναι το μυστικό τους;

Η BMW ανακοίνωσε και επίσημα, τα αποτελέσματα των πωλήσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2021 και τα δεδομένα εντυπωσιάζουν, καθώς η αύξηση που παρουσιάστηκε είναι ραγδαία. Πιο συγκεκριμένα, η BMW έκανε το καλύτερο εξάμηνο πωλήσεων στην ιστορία της, πουλώντας 107.610 μοτοσυκλέτες παγκοσμίως.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Οι επιδόσεις της αυτές σημαίνουν ότι η BMW «έγραψε» ένα +40,3% στις πωλήσεις παγκοσμίως, με την BMW να υπογραμμίζει την σημασία της στρατηγικής της «δυνατής προσφερόμενης γκάμας πολλών μοντέλων, μεταξύ των οποίων και 8 νέων μοντέλων που κυκλοφόρησαν στην αγορά το πρώτο εξάμηνο.»
 
Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020, όλοι οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών είδαν μειωμένες πωλήσεις, λόγω των συνεπειών της πανδημίας με την αύξηση σε σχέση με πέρσι να εμφανίζεται μεγάλη και λόγω όλων αυτών των γεγονότων.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »