Το Gogoro Supersport είναι το νέο ηλεκτρικό scooter της εταιρείας.

Το Gogoro Supersport είναι το νέο ηλεκτρικό scooter της εταιρείας.

Gogoro Supersport: Το πιο έξυπνο ηλεκτρικό scooter;

Η Gogoro είναι μία από τις πιο σημαντικές κατασκευάστριες εταιρείες ηλεκτρικών scooters, αλλά και πρωτοπόρος στις πλατφόρμες εναλλάξιμων μπαταριών ως λύση για την χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Νέο ηλεκτρικό scooter με «έξυπνες» δυνατότητες

Το νέο μοντέλο της εταιρείας, ονομάζεται Supersport και έρχεται με νέες δυνατότητες και ακόμα ευρύτερη χρήση της τεχνολογίας. Το Gogoro Supersport μπορεί να διασυνδεθεί με smartphone, από το οποίο ο αναβάτης του μπορεί να ρυθμίσει τα πάντα. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το κινητό τηλέφωνο του, ο χρήστης του μοντέλου μπορεί να κάνει διαχείριση μπαταρίας, να ρυθμίσει το cruise control και το Traction Control, ακόμα και το ABS. Παράλληλα, οι «κλασικές» δυνατότητες συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο, παραμένουν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ, ο «πυρήνας» των ηλεκτρονικών δυνατοτήτων του μοντέλου ονομάζεται Smartcore και είναι 3 φορές ισχυρότερος, από αυτόν στα άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αυτονομία έως 170 χιλιόμετρα και τελική ταχύτητα 96 χλμ/ώρα

Ο ηλεκτροκινητήρας του Gogoro Supersport αποδίδει 10 ίππους μέγιστης ισχύος και 3 kgm ροπής, ενώ είναι υγρόψυκτος για πιο αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας. Με την χρήση δύο μπαταριών, το μοντέλο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 170 χιλιόμετρα αυτονομίας, αν ο αναβάτης επιλέξει την κίνηση με ταχύτητα έχω 30 χλμ/ώρα, για χρήση στον αστικό ιστό. Το μοντέλο μπορεί ωστόσο, να αγγίξει μέχρι και τα 96 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας, ενώ στο «νορμάλ» πρόγραμμα λειτουργίας του, η ταχύτητα του περιορίζεται στα 60 χλμ/ώρα.
 

Δύο δίσκοι φρένων και ABS

Το μοντέλο κάνει χρήση δύο δίσκων φρένων για την πέδηση του, ενώ εξοπλίζεται και με ABS της Bosch για αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Το βάρος του μοντέλου ανακοινώνεται στα 123 κιλά. Για το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένονται και περισσότερες ανακοινώσεις…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »