Γνήσια ανταλλακτικά Honda στην Extra Moto

Γνήσια ανταλλακτικά Honda στην Extra Moto

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε για την Extra Moto από την οποία μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε γνήσια ανταλλακτικά Honda.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα γνήσιο ανταλλακτικό Honda καθώς αυτό έχει φτιαχτεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει το Ιαπωνικό εργοστάσιο και είναι το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί τη μακροζωία, τη σωστή λειτουργία και την αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας, του scooter ή του παπιού σου. Επίσης, ένα γνήσιο ανταλλακτικό τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζονται μετατροπές και έτσι εξοικονομείς χρόνο.
Αν θέλεις να κάνεις το καλύτερο δώρο στην καλή σου και ψάχνεις γνήσια ανταλλακτικά Honda δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στην Extra Moto, η οποία πρόσφατα ξεκίνησε νέα συνεργασία με τη Honda ως εξουσιοδοτημένο κατάστημα ανταλλακτικών. Το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τον σωστό κωδικό, ενώ το πολύ μεγάλο στοκ ετοιμοπαράδοτων ανταλλακτικών εγγυάται την άμεση εξυπηρέτησή σου είτε είσαι ιδιώτης, είτε επαγγελματίας. Όσο για τις τιμές, δύσκολα θα βρεις φθηνότερα.



Επίσης, στην Extra Moto θα βρεις ανταλλακτικά των σημαντικότερων κατασκευαστών, λιπαντικά, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη με την υπογραφή καταξιωμένων εταιρειών του χώρου.

Για περισσότερες πληροφφορίες:

Λεωφόρος Καραμανλή Κωνσταντίνου 89, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 231 032 5582
info@extramoto.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »