Το Super Soco CUmini με την υπογραφή του Jorge Lorenzo.

Το Super Soco CUmini με την υπογραφή του Jorge Lorenzo.

Ένα ηλεκτρικό scooter με την υπογραφή του Jorge Lorenzo!

Η VMoto Soco και ο Jorge Lorenzo έχουν μια συνεργασία η οποία έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο και τώρα, στα πλαίσια της EICMA, η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο μοντέλο scooter με μοναδική εμφανισιακή «υπογραφή». Πρόκειται για το VMoto Soco CUmini JL99, που παρουσιάστηκε και επίσημα.

Μοναδική εμφάνιση σε μαύρο και κόκκινο χρώμα

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Το CUMini JL99 βάφεται σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες, και τα δύο χρώματα που έχει χρησιμοποιήσει ο Jorge Lorenzo στην καριέρα του. Ο αγωνιστικός αριθμός 99 του Ισπανού πολυπρωταθλητή, θα εμφανίζεται στο μοντέλο, ενώ το scooter θα έχει φωτισμό LED, top case στα χρώματα του μοντέλου και εξαρτήματα της πασίγνωστης Rizoma.
 

Scooter με… πιστοποιητικό αυθεντικότητας!

Δεν γίνεται ειδική έκδοση μοντέλου χωρίς την ανάλογη πιστοποίηση και έτσι, το CUmini θα συνοδεύεται από μια αριθμημένη αλουμινένια πλακέτα, η οποία θα επισφραγίζει την αυθεντικότητα του μοντέλου. Παράλληλα, ο αγοραστής θα αποκτά, μαζί με το scooter, και ένα ειδικό backpack με δεύτερη μπαταρία και θύρα USB,  για την φόρτιση της ηλεκτρονικής συσκευής σας.
 

Ταχύτητα 45 χλμ/ώρα με αυτονομία 40 χιλιομέτρων

Το CUmini χαρακτηρίζεται από πολύ μικρό μέγεθος για ευκολία χρήσης (το βάρος του δεν ξεπερνά τα 65 κιλά), ενώ φέρει ηλεκτροκινητήρα 600 Watt που εξασφαλίζει μια τελική ταχύτητα στα 45 χλμ/ώρα. Η αυτονομία του ανακοινώνεται στα 40 χιλιόμετρα.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »