Εξατμίσεις SC-Project στην MRC Κ. Μάντης

Η MRC Κ. Μάντης είναι συνώνυμο της απόλυτης εξειδίκευσης στο service αλλά και στη βελτίωση μοτοσυκλετών και η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει υποστηρίζοντας πολλούς Έλληνες αγωνιζόμενους σε εγχώρια και παγκόσμια πρωταθλήματα, έκανε τον Κώστα Μάντη να προχωρήσει σε μία νέα δυναμική συνεργασία.
 
Πλέον το κατάστημα διαθέτει και τα προϊόντα της SC-Project, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή για την κατασκευή εξατμίσεων, αφού προσφέρει κορυφαίες λύσεις τόσο σε ιδιώτες όσο και σε αγωνιζόμενους. Οι συνεργασίες με τις καλύτερες ομάδες Moto GP, Moto2, Superbike και Supersport, έχουν στόχο τη συνεχή βελτίωση στο σχεδιασμό των εξατμίσεων SC- Project, αλλά και τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου για το οποίο είναι γνωστό το Ιταλικό εργοστάσιο.
 
Από το 2006 χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής όπως τιτάνιο, Inconel και ανθρακονήματα και τις καλύτερες τεχνικές συγκόλλησης, TIG / MIG, ενώ καινοτομεί και στον τομέα του εξοπλισμού χρησιμοποιώντας τρισδιάστατη κοπή με λέιζερ, αυτοματοποιημένους κουρμπαδόρους, μηχανική επεξεργασία CNC κ.α, ώστε κάθε προϊόν ανεξάρτητα αν προορίζεται για τον δρόμο ή την πίστα, να χαρακτηρίζεται από την ίδια ποιότητα βελτιώνοντας όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και την απόδοση, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο δυναμόμετρο της MRC Μάντης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Μιχαλακοπούλου 169, 11527, Αθήνα
Τηλ.: 210 7487092
www.mrckmantis.gr 
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: