Νέα αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής της EICMA για το 2021

EICMA 2021: Νέα αναβολή

Αλλάζει και πάλι η ημερομηνία διεξαγωγής της EICMA του 2021, με τις συνέπειες του κορωνοϊού να συνεχίζουν να δημιουργούν ειδικές συνθήκες σε όλη την Ευρώπη. Δείτε περισσότερα.

Όπως όλοι ξέρουμε, η φετινή EICMA ματαιώθηκε, ως αποτέλεσμα των εκτεταμένων συνεπειών της πανδημίας στον κόσμο. Το μεγαλύτερο και σημαντικότερο σαλόνι μοτοσυκλέτας πήρε αναβολή για το 2021, ωστόσο και πάλι η διοργάνωση αναγκάζεται σε ανακοίνωση νέων ημερομηνιών διεξαγωγής της έκθεσης.
 
Πιο συγκεκριμένα, το σαλόνι μεταφέρεται από το πενθήμερο 9-14 Νοεμβρίου του 2021, στο διάστημα 23 με 28 Νοεμβρίου του 2021. Από τις 5 ημέρες, το πρώτο διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου θα δεσμευτεί για τον τύπο και τους ανθρώπους του χώρου της μοτοσυκλέτας.
 
Πρόκειται για μια κίνηση που ευελπιστεί στην βελτίωση της κατάστασης μέχρι τότε, μετά από την συμφωνία της ANCMA και του εκθεσιακού χώρου Fiera Milano, στον οποίο θα πραγματοποιηθεί το σαλόνι. Μένει να δούμε αν επιτέλους τα πράγματα θα έχουν βελτιωθεί μέχρι τότε, κάτι που θα σημάνει και την επιστροφή του κόσμου στις εκθέσεις και όχι μόνο…