Απόλυτα ικανοποιημένη είναι η διοίκηση της EICMA από την έκβαση του πρώτου post-covid σαλονιού μοτοσυκλέτας.

Απόλυτα ικανοποιημένη είναι η διοίκηση της EICMA από την έκβαση του πρώτου post-covid σαλονιού μοτοσυκλέτας.

EICMA: 100% πληρότητα φέτος - Ανακοίνωσε ημερομηνίες 2022

Με την πανδημία του κορωνοϊού να διαταράσσει τα παγκόσμια δρώμενα και να φέρνει μαζικές ακυρώσεις σε γεγονότα με προσέλευση κοινού, η EICMA του 2020 έπεσε θύμα των πρώτων κυμάτων.

Παράλληλα, μεγάλες εταιρείες, όπως η BMW, η KTM και η Ducati είπαν το (οριστικό;) αντίο στην EICMA αλλά και στις φυσικές εκθέσεις.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Παρά τα γεγονότα αυτά, όμως, η διοίκηση της EICMA ήταν αποφασισμένη όχι μόνο να προχωρήσει, αλλά και να κρατήσει ζωντανή την φετινή έκθεση, η οποία τελικά και πραγματοποιήθηκε και τώρα, με επίσημο δελτίο τύπου, η έκθεση μας δίνει τον απολογισμό της.
 

100% πληρότητα με πάνω από 340.000 κόσμο

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της έκθεσης, η μέγιστη δυνατή προσέλευση κόσμου που μπορούσε να λάβει χώρα με βάση την νομοθεσία, επετεύχθη και συνολικά, οι επισκέπτες της έκθεσης άγγιξαν τους 342.644. Ακόμα, το 94% των εισιτηρίων για το φετινό σαλόνι πωλήθηκαν online, ελαφραίνοντας πολύ σημαντικά τους χρόνους αναμονής και τον συνωστισμό στα εκδοτήρια. Τα δεδομένα των παρευρισκομένων έδειξαν επίσης ότι την έκθεση παρακολούθησαν 45.127 δημοσιογράφοι, επαγγελματίες της επικοινωνίας και influencers,  που παρακολούθησαν την έκθεση και κατά την αποκλειστική ημέρα τύπου, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, κάτι νέο για την έκθεση. Ακόμα, συνολικά 28.841 μέλη του χώρου και του εμπορίου έδωσαν το παρόν.
 

«Ενθουσιασμός και αυτοπεποίθηση εποχών προ κορωνοϊού»

Η ικανοποίηση των ιθυνόντων της έκθεσης είναι πάνω από φανερή, καθώς σύμφωνα με την επικοινωνία, η επιτυχία της έκθεσης θύμισε εποχές προ πανδημίας με τον ενθουσιασμό και την επιθυμία των μοτοσυκλετιστών για την «πρώτου προσώπου εμπειρία» να επιβεβαιώνονται. Σε δηλώσεις σχετικά με τα μέτρα προστασίας προέβη ο Pietro Meda, μέλος της διοίκησης της EICMA υπογραμμίζοντας την επιτυχία των ενημερωτικών καμπανιών που έλαβαν χώρο. Παράλληλα, ο Paolo Magri, CEO της EICMA, τόνισε το προφανές της μεγάλης ζήτησης σε δίκυκλα από όλο τον κόσμο, αλλά και τα αποτελέσματα των επενδύσεων της βιομηχανίας.
 

Ραντεβού τον Νοέμβριο του 2022

Η έκθεση δεν παρέλειψε να ανακοινώσει και τις ημερομηνίες της επόμενης έκθεσης: Το σαλόνι του 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 13 Νοεμβρίου 2022.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »