Ε-moto.gr: Black Friday σε επιλεγμένα προϊόντα

Εκπτώσεις μέχρι και 60%: Επωφεληθείτε από τις Black Friday προσφορές του e-moto.gr και κάντε δικά σας, είδη πρώτης ανάγκης για την μοτοσυκλέτα σας και εσάς.

Το e-moto.gr μπαίνει στο θεσμό της Black Friday προσφέροντας προϊόντα μοτοσυκλέτας και αναβάτη σε χαμηλότερες τιμές για τον δραστήριο αναβάτη που θα θέλει όλα. 4 προϊόντα σε Black Friday προσφορά που μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα, μαζί με πολλά άλλα, στο e-moto.gr.

Πιο συγκεκριμένα, ο συναγερμός μοτοσυκλέτας Elser MD-i400 κοστίζει 80 ευρώ με 20% έκπτωση από την αρχική τιμή των 100 ευρώ. Με περιμετρική προστασία, κλείδωμα με PIN και αδιάβροχα χειριστήρια, ο Elser συναγερμός θα εξασφαλίσει την  αποτροπή κακόβουλων ενεργειών στην μοτοσυκλέτα σας «τσακ-μπαμ».

Ακόμα, ο φορτιστής μπαταρίας Junior 12V μπορεί να γίνει δικός σας στην τιμή των 42 ευρώ, με έκπτωση 30%: Απαλλαχθείτε από το άγχος της πεσμένης μπαταρίας από το κρύο, το χειμώνα.

Για την προστασία της καλής σας από τα στοιχεία της φύσης, χρειάζεστε ένα κάλυμμα και το e-moto σας προσφέρει μεγάλη κουκούλα για μοτοσυκλέτες και scooter, αδιάβροχη και με λάστιχα για καλύτερη εφαρμογή, στην τιμή των 15,20 ευρώ, με έκπτωση 60%!

Και επειδή το κρύο το χειμώνα γίνεται τσουχτερό και μπορεί να «την αρπάξετε», αποκτήστε μια balaclava MODEKA, μόλις με 2,75 ευρώ, σε 50% έκπτωση από την αρχική τιμή.

Η Black Friday σημαίνει αγορές και το e-moto σας προσκαλεί να εξοπλιστείτε: Με έξοδα αποστολής μόνο 5 ευρώ για όλη την Ελλάδα και δωρεάν για αγορές άνω των 85 ευρώ, θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε!