Το αινιγματικό teaser που δημοσίευσε η Ducati σήμερα.

Ducati V4 Superleggera: Έρχεται στις 6 Φλεβάρη;

Μην κανονίσετε τίποτα την Πέμπτη: Η Ducati προχώρησε σε «αινιγματικό» ποστάρισμα στην media σελίδα της και φυσικά ανάβει και πάλι φωτιές.

Η Ducati Panigale V4 Superleggera έρχεται με γοργούς ρυθμούς και, αν ερμηνεύουμε σωστά το τελευταίο post της εταιρείας στην δημοσιογραφική σελίδα της, είναι πλέον θέμα λίγων 24ώρων. Με μια εικόνα που η Ducati κοινοποίησε διεθνώς, μας ενημερώνει για event που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου, στις 6.00 μμ ώρα Ελλάδος.

Φυσικά όλοι περιμένουν την εμφάνιση της νέας μοτοσυκλέτας, αλλά μην αποκλείσετε επ ουδενί, ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία αφορά την εμφάνιση… ενός ακόμα teaser ή λίγο γλυκάκι ακόμα, μέχρι το κυρίως πιάτο. Μάλιστα, η Ducati έχει κάνει «offline» το ανάλογο άρθρο της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για κάτι μεγάλο που θα ξεκλειδώσει όταν πρέπει.

Και για να θυμίσουμε τι ακριβώς περιμένουμε, η Ducati Panigale V4 Superleggera θα αποδίδει 234 ίππους και θα ζυγίζει 152 κιλά, ενώ θα φέρει ένα ριζοσπαστικά νέο αεροδυναμικό πακέτο. Μιλάμε δε, και για την ακριβότερη Panigale V4 της (σύντομης) ιστορίας της, αφού θα φτάνει τις 100.000 ευρώ. Καλού κακού λοιπόν, μην βγείτε την Πέμπτη το απόγευμα… :P