Η Ducati Desert X

H Ducati Motard

Ducati: Σχέδια για νέα Desert X- Motard

Δύο νέες μοτοσυκλέτες σε μορφή 3D σχεδίων, αποκάλυψε η Ducati αφήνοντας τις να εννοηθούν ως νέα μοντέλα που έρχονται. Δείτε περισσότερα.

DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

Στα πλαίσια της παγκόσμιας πρεμιέρας της στο Rimini, η Ducati δεν αποκάλυψε μόνο τις νέες μοτοσυκλέτες του 2020, αλλά έδωσε και μια γεύση για τα μελλοντικά της σχέδια. Πιο συγκεκριμένα, η Ducati εμφάνισε 3D απεικονίσεις για 2 (τουλάχιστον) νέα μοντέλα, με τις ονομασίες Desert X και Motard.

Οι δύο μοτοσυκλέτες, που βλέπετε και στις εικόνες, θα βασίζονται στην πλατφόρμα Scrambler και προτείνουν δύο διαφορετικούς χαρακτήρες. Η Desert X είναι σαφώς η πιο «χωμάτινη» και adventure από τις δύο, με ακτινωτούς τροχούς και ελαστικά με τακούνια, χαρακτηριστικό επάνω fairing, ζελατίνα και ποδιά προστασίας του κινητήρα και γενικότερα μία… Dakar μορφή.

Η Motard μοτοσυκλέτα είναι σαφώς πιο λιτή στην εμφάνιση –όπως επιτάσσει η φιλοσοφία της κατηγορίας- και ενώ φέρει τα χαρακτηριστικά στοιχεία σχεδίασης των scrambler, φέρει «ασφάλτινους» τροχούς και προσανατολίζεται σε χρήση δρόμου και πίστας. Πυρήνας και των δύο μοτοσυκλετών παραμένει ένας αερόψυκτος V2 κινητήρας, όπως και στην Scrambler γκάμα –και φυσικά θα αποτελεί την βάση της ανάπτυξης των μοντέλων.

Περισσότερα, πέρα από τις δύο απεικονίσεις αυτές, δεν έγιναν γνωστά, άρα εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κλασικό «teaser» πρώτου επιπέδου, που μας αποκαλύπτει σε τι δουλεύει η εταιρεία. Οι Ιταλοί συνάδελφοι μας πιστεύουν, ωστόσο, ότι οι δύο μοτοσυκλέτες δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στην EICMA του 2020.