Αυτά είναι τα επίμαχα σχέδια για την Indian FTR1200

Αυτά είναι τα επίμαχα σχέδια για την Indian FTR1200

Αυτά είναι τα επίμαχα σχέδια για την Indian FTR1200

Διέρρευσε η Indian FTR1200

H naked Αμερικάνα που περιμένουν πολλοί αναβάτες στον κόσμο εμφανίστηκε, σε σχέδια προπαραγωγής. Πως σας φαίνεται;

Με την παρουσίαση της FTR750, της αγωνιστικής flat track μοτοσυκλέτας της, η Indian προκάλεσε παραμιλητό στους φίλους της Αμερικανικής σχολής, υποσχόμενη ότι σύντομα θα ακολουθήσει έκδοση παραγωγής. Ιδού λοιπόν, τα σχέδια που λέγεται πως αποκαλύπτουν την νέα FTR1200, η οποία θα ξεκινήσει να παράγεται σύντομα και πιο συγκεκριμένα, εντός του επόμενου έτους!

Τα σχέδια έχουν κυρίως τεχνικό προσανατολισμό, αλλά πέρα από αυτού του είδους τα συμπεράσματα, μπορεί κανείς να καταλάβει και αρκετά για την εμφάνιση του μοντέλου. Το στρογγυλό φανάρι, το γενναιόδωρου πάχους ανεστραμμένο πιρούνι, το πλαίσιο χωροδικτύωμα και μια ιδιαίτερη διπλή εξάτμιση, κάνουν το πρώτο εμφανισιακό… μπαμ, αλλά ας εμβαθύνουμε και σε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες.



Αρχικά, προσέξτε την TFT οθόνη που κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία της, στο τιμόνι. Αυτό που διακρίνουμε εμείς, είναι ένα παράξενο τεπόζιτο καυσίμου που φέρεται να διατρέχει όλη την «ράχη» της μοτοσυκλέτας, ξεκινώντας από την κλασική θέση και φτάνοντας μέχρι την ουρά, περνώντας κάτω από την σέλα. Μια λύση που έχει χρησιμοποιηθεί πολλάκις τα τελευταία χρόνια, ένα τέτοιο ρεζερβουάρ βοηθά στην καλύτερη συγκέντρωση των μαζών, ενώ για το νέο Indian σίγουρα θα παίξει και εμφανισιακό ρόλο –θα εξασφαλίζει μεγαλύτερη χωρητικότητα, χωρίς να φαίνεται ογκώδες επί της μοτοσυκλέτας.

Το ψαλίδι είναι ασύμμετρο και το αμορτισέρ πίσω, έχει τοποθετηθεί με offset στην δεξιά πλευρά. Στο κέντρο της κατασκευής δεσπόζει το σχέδιο του μεγάλου V2 κινητήρα, ο οποίος φημολογείται ότι δεν θα είναι η μόνη επιλογή για μοτέρ, στην νέα μοτοσυκλέτα και ότι ίσως η FTR1200 λάβει και μια μονάδα μικρότερου κυβισμού.



Προς το παρόν, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες, ενώ το μοντέλο αναμένεται να ντεμπουτάρει σε κάποια από τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις των επόμενων μηνών.