Daytona Versus 125 e: Ψηλόροδο, ηλεκτρικό και για δίπλωμα αυτοκινήτου

Daytona Versus 125 e: Ψηλόροδο, ηλεκτρικό και για δίπλωμα αυτοκινήτου

Όταν θέλεις να συνδυάσεις οικονομία με βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, ένα ηλεκτρικό scooter με μεγάλους τροχούς είναι η ιδανική λύση και το νέο Daytona Versus 125 e, τα συνδυάζει όλα.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Μεγάλοι τροχοί για άνεση και σταθερότητα


Το Versus 125 e προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης με επίπεδο πάτωμα και ευρύχωρη σέλα με αρκετό  χώρο για αναβάτη και συνεπιβάτη. Η ελαφρώς υπερυψωμένη σέλα του συνεπιβάτη προσφέρει καλύτερη οπτική της κυκλοφορίας και περισσότερη άνεση στις μετακινήσεις. Οι μεγάλοι τροχοί 16” μπροστά και 14” πίσω, συμβάλουν στη σταθερότητα του Versus 125 e κατά την οδήγηση και την απορρόφηση των ατελειών στους δρόμους. Είναι εξοπλισμένο με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και διπλά αμορτισέρ πίσω, ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τελική 75χλμ./ώρα και αυτονομία έως 67 χιλιόμετρα


Το Versus 125 e είίναι εφοδιασμένο με ηλεκτροκινητήρα 3000 Watt που χαρίζει στο scooter τελική ταχύτητα 75 χλμ. / ώρα.. Χάρη στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, απαιτείται λιγότερη ενέργεια κατά την εκκίνηση του οχήματος και κατά συνέπεια προκαλείται μικρότερη φθορά της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου. Η διάρκεια ζωής των μπαταριών του Versus 125 e φτάνει τους 1.100 κύκλους πλήρους φόρτισης. Είναι εξοπλισμένο με 2 μπαταρίες 72 Volt στα 21Ah και ζυγίζουν 11 κιλά η κάθε μία. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν 2 μπαταρίες, η έξυπνη διάταξη τους αφήνει αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Ο φορτιστής 10Α του Versus 125 e μπορεί να φορτίσει πλήρως τη μια μπαταρία σε μόλις 2,5 ώρες. Οπότε θα χρειαστούν 5 ώρες και για τις δύο, ενώ η αυτονομία φτάνει τα 67 χιλιόμετρα.

Φουλ εξοπλισμός ακόμα και όπισθεν


Το Versus 125 e διαθέτει επίσης όπισθεν, που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού και ο αναβάτης μπορεί εύκολα να πραγματοποιήσει επιτόπιους ελιγμούς χωρίς να χρειαστεί να σπρώξει το scooter προς τα πίσω. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας όπισθεν ανάβουν παράλληλα και τα alarm για την ειδοποίηση των υπόλοιπων οχημάτων στο δρόμο. Στον standard εξοπλισμό του Versus 125 e περιλαμβάνονται κεντρικό και πλαϊνό σταντ, οθόνη LCD με αναλογικό ταχύμετρο, χειρολαβές με ενσωματωμένη σχάρα για τοποθέτηση βαλίτσας ενώ στο πίσω τμήμα, ο φωτισμός είναι τεχνολογίας LED, σε φωτιστικό σώμα και φλας.

Το Daytona Versus 125 e είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, άσπρο, κόκκινο, ασημί, και η τιμή του έχει διαμορφωθεί στα 3.190 ευρώ.


Δες τη λίγο... ηλεκτρικά! 
Τροχοί 16 και 14 ιντσών στα πρότυπα των scooters 300 κυβικών για κορυφαία οδηγική ασφάλεια!
75 χιλιόμετρα τελική για να πας παντού σβέλτα, με δυο αποσπώμενες μπαταρίες για να φορτίζεις παντού, κάνεις 67 χιλιόμετρα με μία φόρτιση.
Αφού τα ηλεκτρικά πλέον κάνουν ό,τι και τα βενζίνης, αξίζει ακόμα να πληρώνεις καύσιμα-τέλη-ακριβά σέρβις; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »