Daytona Velos R 125: Με το καλύτερο εμπρός φρένο της κατηγορίας

Daytona Velos R 125: Με το καλύτερο εμπρός φρένο της κατηγορίας

Το Velos-R 125 προσφέρει βελτιωμένα χαρακτηριστικά, νέα μοντέρνα σχεδίαση και πλήρες πακέτο εξοπλισμού, θέτοντας «στόχο» τους αναβάτες που αναζητούν ένα πολύ καλό παπί, σε μια πολύ προσιτή τιμή.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Επιθετική σχεδίαση που ξεχωρίζει



Το Velos-R προσφέρει όλα όσα περιμένεις από ένα όχημα της κατηγορίας και θα ικανοποιήσει με ευκολία αυτούς που αναζητούν ένα παπί με, μοναδικές για την κατηγορία, παροχές πρακτικότητας που μπορούν να σου κάνουν την ζωή αισθητά ευκολότερη. «Βέλος» ίσον αιχμή και πράγματι, το Velos-R τιμά το όνομά του με μια ιδιαίτερα επιθετική σχεδίαση που το κάνει να ξεχωρίζει. Τα τεθλασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, το «φουσκωμένο» εμπρός μέρος και οι κόκκινες λεπτομέρειες, όπως οι δαγκάνες των φρένων και τα ελατήρια του αμορτισέρ, υπογραμμίζουν το αποτέλεσμα, ενώ οι ζάντες με το ασυνήθιστο σχήμα και το «διαμαντάρισμα» που δημιουργεί χρωματική αντίθεση, είναι αναμφίβολα ξεχωριστές για παπί. Το Velos-R ξεχωρίζει έτσι ως το πιο σπορ παπί της Daytona από όλες τις απόψεις. 

Ευκολίες επιπέδου scooter


Η σέλα ικανοποιεί με το πλάτος της 
και επιτρέπει μετακινήσεις του αναβάτη κατά μήκος της για την εύρεση της ιδανικής θέσης. Η άνεση για τον συνεπιβάτη είναι άκρως ικανοποιητική καθώς απολαμβάνει άπλετο χώρο στη σέλα και χειρολαβές στο πίσω μέρος. Εκεί που το νέο παπί κάνει την διαφορά είναι στις λεπτομέρειες πρακτικότητας., Tο Velos-R φέρει δύο θήκες στην ποδιά, για μικροαντικείμενα, η αριστερή εκ των οποίων έχει και θύρα παροχής ρεύματος USB! Ένας μικρός γάντζος στην ποδιά χρησιμεύει για να στηρίξετε τυχόν αντικείμενα που μεταφέρετε με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο πίνακας οργάνων φέρει ένα μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο στο κέντρο και ποικίλες, ευμεγέθεις φωτεινές ενδείξεις τριγύρω, οι οποίες περιλαμβάνουν και ένδειξη επιλεγμένης σχέσης κιβωτίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τέρας οικονομίας και αξιοπιστίας


Ο κινητήρας του Velos-R είναι μια αερόψυκτη, διβάλβιδη μονάδα κυβισμού 120 κ.εκ., που τροφοδοτείται με ψεκασμό αποδίδοντας 8,5 ίππους και 0,84 kgm ροπής, ενώ συνδυάζεται με κιβώτιο 4 σχέσεων. Χαρακτηρίζεται από καλή απόκριση στο γκάζι και μεγάλη ελαστικότητα, ιδίως στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, κάτι που γίνεται άμεσα αισθητό ανά πάσα στιγμή. Το μοτέρ σε κερδίζει με τον σπιρτόζικο χαρακτήρα του που παίζει μεγάλο ρόλο στην οδηγική αίσθηση, ενώ διακρίνεται και για τη χαμηλή του κατανάλωση.

Με το μεγαλύτερο δισκόφρενο της κατηγορίας


Το σύστημα πλαισίου-αναρτήσεων προσφέρει ισορροπημένη οδηγική συμπεριφορά, με το Velos-R να αποδεικνύεται πολύ ευέλικτο και ευκολοδήγητο διατηρώντας παράλληλα την σταθερότητά του σε κάθε περίπτωση. Οι χυτές ζάντες και τα tubeless ελαστικά του μοντέλου προσθέτουν τόσο στην αμεσότητα απόκρισης, όσο και στην σταθερότητα πορείας, ακόμα και αν αντιμετωπίζεις ανώμαλο οδόστρωμα. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, τα οποία ρυθμίζονται στην προφόρτιση. Εκεί που το Velos-R ξεχωρίζει, είναι στα φρένα. Εξοπλίζεται με δίσκους εμπρός και πίσω, ενώ ο μπροστινός δίσκος έχει διάμετρο 276 χιλιοστά και είναι ο μεγαλύτερος της κατηγορίας. Ρόλο στην καλή εικόνα των φρένων παίζει και το σύστημα CBS που το Velos έχει. Η εμπρός δαγκάνα των 3 εμβόλων ενεργοποιείται σε ένα βαθμό, με την πίεση του πεντάλ του πίσω φρένου, διαμοιράζοντας την ισχύ πέδησης.

Daytona Velos R 125: 2.175 ευρώ

Και το πιο σπορ παπί της Daytona, και με τα ασφαλέστερα φρένα!
Πρακτικό σαν scooter με δύο θήκες και θύρα USB, το Velos-R έχει CBS και τον μεγαλύτερο δίσκο φρένου της κατηγορίας, ξεπερνώντας τις προσδοκίες που δημιουργεί ένα παπί.
Σε τιμή που δεν… τρυπά το πορτοφόλι σου. Και γιατί να μην το επιλέξεις;