Βελτίωση ανάρτησης για τους “ψαγμένους”

Βελτίωση ανάρτησης για τους “ψαγμένους”

Η βελτίωση της ανάρτησης δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη. Δες πώς θα επιλέξεις τους κατάλληλους μηχανικούς.

Ο σκοπός που κατασκευάστηκε αρχικά η ανάρτηση δεν ήταν μόνο για την άνεση των αναβατών όπως νομίζουμε, αλλά για να βελτιώσει τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας αυξάνοντας την πρόσφυση των ελαστικών. Η συνεχής επαφή με το δρόμο, είναι ένα πρόβλημα που ακόμη και σήμερα δεν έχει αντιμετωπιστεί πλήρως και όλοι οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών δουλεύουν πάνω σε αυτό. Μια λειτουργική ανάρτηση λοιπόν, είναι απολύτως απαραίτητη για την άνεση αλλά και την ασφάλειά μας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κάθε μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται με την ανάλογη για τη χρήση της ανάρτηση. Έτσι για παράδειγμα η πλειονότητα των σκούτερ και των μοτοσυκλετών καθημερινής χρήσης, δεν εφοδιάζονται με αναρτήσεις υψηλής ποιότητας και πολλαπλών ρυθμίσεων όπως μια μοτοσυκλέτα υψηλής απόδοσης ή αγωνιστικής χρήσης. Μπορεί τα χαρακτηριστικά απόσβεσης και η γενικότερη λειτουργία μιας εργοστασιακής ανάρτησης να μην μπορούν να συγκριθούν με αυτά μιας υψηλής ποιότητας after market, αλλά επιλέγονται από τους κατασκευαστές ώστε να μείνει χαμηλά το κόστος.

Αν θέλεις να μεταμορφώσεις τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σου και να ανακαλύψεις τις πραγματικές δυνατότητές της, η επέμβαση στις αναρτήσεις είναι ίσως η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Όμως η βελτίωση της ανάρτησης πρέπει να γίνεται από ειδικούς μηχανικούς που κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας τους και γνωρίζουν σε βάθος τις επιπτώσεις κάθε ρύθμισης. Αυτό ακριβώς προσφέρει η ομάδα της Skafidas Racing Workshop με την τεχνογνωσία να πηγάζει απευθείας από τους αγώνες και την προετοιμασία αγωνιστικών μοτοσυκλετών. Φαντάσου λοιπόν τι μπορούν να κάνουν για τη δική σου μοτοσυκλέτα. Χρησιμοποιούν προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου όπως Ohlins, Andreani, K-Tech, Mupo, Nitron και YSS που έχουν δοκιμαστεί και έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους.

Στη Skafidas Racing Workshop δεν σταματούν εκεί καθώς προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και μεγάλη γκάμα προιόντων, οπότε στο άρτια εξοπλισμένο κατάστημα στη Νίκαια θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών των μεγαλύτερων εταιρειών όπως DUNLOP, PIRELLI, METZELER, MICHELIN, MITAS, VEE RUBER, καθώς και επώνυμα ανταλλακτικά και αναλώσιμα όπως λιπαντικά, τακάκια και αλυσίδες για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Πέτρου Ράλλη 120, Νίκαια
Τηλ.: 211 0171856
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

Διαβάστε ακόμα: