Bajaj: Ετοιμάζει μοντέλο 125 κυβικών

Μία μοτοσυκλέτα με κυβισμό που θα της ανοίξει πόρτες στην διεθνή αγορά και φυσικά στην Ελλάδα, φαίνεται να ετοιμάζει η Bajaj. Δείτε περισσότερα…

Η Bajaj είναι γνωστό ότι έχει εισέλθει δυναμικά και στις διεθνείς αγορές, καθώς δεν αποτελεί πλέον  κατασκευαστή μοτοσυκλετών αποκλειστικά για την Ινδία, αλλά παγκόσμιο «παίκτη» στον χώρο. Στην Ελλάδα, προς το παρόν έχουμε διαθέσιμα τα Dominar 400 και Pulsar RS200 και NS 200, φαίνεται όμως ότι η εταιρεία ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της, σε μικρότερου κυβισμού μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, Ινδικές πηγές αναφέρουν ότι η Bajaj ετοιμάζει μια νέα μοτοσυκλέτα στα 125 κυβικά, με πρωταρχικό στόχο τις διεθνείς αγορές. Πριν λίγο καιρό, η Bajaj σταμάτησε την παραγωγή του 135LS και ετοιμάζει μια νέα πλατφόρμα στα 125 κυβικά.

Με τον τρόπο αυτό, η Bajaj θα κατασκευάσει μια μοτοσυκλέτα που θα απευθύνεται στους αναβάτες με δίπλωμα Α1 –τουλάχιστον για την χώρα μας και την Ευρώπη-, αλλά και που θα είναι, λογικά, ιδιαίτερα προσιτή στην τιμή. Οι πληροφορίες που υπάρχουν, κάνουν λόγο για χρήση  μιας μονοκύλινδρης αερόψυκτης μονάδας που η Bajaj ήδη κατασκευάζει, η οποία έχει ισχύ 13 ίππων.

Μένει μόνο να δούμε περισσότερα…