Θα είναι έτσι το νέο scooter της Bajaj;

Bajaj: Ετοιμάζει και scooter;

Πληροφορίες θέλουν την Bajaj να ετοιμάζει ένα νέο scooter, επαναφέροντας το όνομα ενός παλιότερου μοντέλου. Θα τα δούμε και στην Ευρώπη; Δείτε περισσότερα.

Η Bajaj μπορεί να ήρθε σχετικά πρόσφατα στην Ελληνική αγορά, ωστόσο στην Ινδία, αποτελεί μία από τις κυρίαρχες δυνάμεις. Μέχρι το 2009, μάλιστα, κατείχε το 50% του μεριδίου αγοράς στα scooters (!) στην χώρα, ωστόσο εκείνη την χρονιά αποφάσισε να βγει από την κατηγορία.

Τώρα, πληροφορίες θέλουν την εταιρεία, να ετοιμάζει μια επιστροφή στα scooters, μια κατηγορία που κυριαρχεί στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, η Bajaj ίσως επαναφέρει το Chetak, το πιο επιτυχημένο μοντέλο της διαχρονικά, με την μορφή ενός πολυτελούς scooter στα 125 κυβικά.

Η παραπάνω εικόνα φέρεται να απεικονίζει τα renderings του μοντέλου και συνεπώς, την οριστική του εμφάνιση. Όπως ίσως γίνεται αντιληπτό, η Bajaj θέτει στο στόχαστρό της τον premium ανταγωνισμό στα αστικά scooters μικρού κυβισμού. Το scooter λέγεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του εντός του 2019.

Αλλά περιμένετε… έχει κι άλλο! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το μοντέλο δεν θα γίνει διαθέσιμο μόνο σε έκδοση 125 κυβικών, αλλά και σε μία πλήρως ηλεκτροκίνητη! Τι θα δούμε λοιπόν; Περιμένουμε…