Παρουσίαση BS Battery: Μπαταρία Ιόντων Λιθίου BSLi-04 / BSLi-06

Με χαμηλό βάρος, κορυφαία απόδοση σε extreme θερμοκρασίες και πολύ χαμηλό ρυθμό αυτοεκφόρτισης, η BS Battery BSLi-04 / BSLi-06 είναι μια πραγματική αναβάθμιση για τη μοτοσυκλέτα σου.

Η BS Battery έχει εξελιχθεί σε ένα από τους πιο μεγάλους και σημαντικούς κατασκευαστές μπαταριών παγκοσμίως και τα προϊόντα της επιλέγονται συχνά ως πρώτης τοποθέτησης. Στα δυο εργοστάσιά της κατασκευάζονται περισσότεροι από 400 διαφορετικοί τύποι μπαταριών για μοτοσυκλέτες, scooter, ATV, snowmobiles και άλλες εφαρμογές, με τα προϊόντα της να εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες. Η BS Battery επενδύει στην καινοτομία, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την υψηλή απόδοση, ενώ φροντίζει να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις.

Δεν χρειάζεται φόρτιση, είναι έτοιμη για χρήση

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις μπαταρίες είναι φυσικά οι λιθίου με τη BS Battery να πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα εφαρμόζοντας την τεχνολογία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LiFePO4) με μέγιστο ρεύμα στιγμιαίας εκφόρτισης υψηλότερο από 80ºC. Οι συγκεκριμένες μπαταρίες είναι έτοιμες για χρήση και μπορούν να τοποθετηθούν σε κλίση έως 180 μοίρες, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνονται τα απαραίτητα βιδάκια και πολλοί διαφορετικών μεγεθών αποστάτες από αφρώδες υλικό για σωστή και ασφαλή τοποθέτηση στον διαθέσιμο χώρο. Οι πόλοι της μπαταρίας είναι κατασκευασμένοι από χαλκό για μέγιστη ηλεκτρική και μηχανική απόδοση, ενώ το ελαστικό κάλυμμα στον θετικό ακροδέκτη φροντίζει για την πρόληψη τυχόν βραχυκυκλώματος κατά τη μεταφορά ή την εγκατάσταση.

Βάρος μόλις 490 γραμμάρια

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των μπαταριών λιθίου είναι το χαμηλό βάρος και σύμφωνα με τη ζυγαριά ακριβείας μας η BS Battery BSLi-04 / BSLi-06 ζυγίζει μόλις 490 γραμμάρια, δηλαδή είναι 70% ελαφρύτερη σε σύγκριση με μια μπαταρία υγρών. Αυτό την καθιστά ιδανική για αγωνιστική χρήση ή σε περιπτώσεις οπού το μικρό βάρος είναι απαραίτητο. Εντυπωσιακή είναι η αντοχή της στις υψηλές θερμοκρασίες καθώς αντέχει σε θερμοκρασίες έως και 230 °C, ενώ έχει κορυφαία απόδοση και σε συνθήκες ψύχους, αφού λειτουργεί ακόμα και στους -15 °C.

Φορτίζει σε μόλις 30 λεπτά

Χάρη στην τεχνολογία super-fast charge, η συγκεκριμένη μπαταρία λιθίου της BS Battery φορτίζει σε 1 ώρα με ρεύμα φόρτισης στα 2A, ενώ ο χρόνος φόρτισης πέφτει στα 30 λεπτά με ρεύμα φόρτισης 8A, ακόμα κι όταν η μπαταρία έχει αποφορτιστεί πλήρως. Διαθέτει ενσωματωμένη πλακέτα προστασίας εξισορρόπησης φόρτισης, η οποία προστατεύει την μπαταρία από υπερφόρτιση. Μάλιστα στο άνω μέρος υπάρχει ένδειξη για να ξέρεις ανά πόσα στιγμή την κατάσταση της μπαταρίας. Με 2.000 κύκλους φόρτισης, η διάρκεια ζωής της είναι σχεδόν διπλάσια σε σχέση με μια συμβατική μπαταρία. Εντυπωσιακός είναι και ο χαμηλός ρυθμός αυτοεκφόρτισης, καθώς, η μπαταρία εξακολουθεί να μπορεί να εκκινήσει τον κινητήρα ακόμα και μετά από 12 μήνες αποθηκευμένη σε θερμοκρασία δωματίου, χωρίς περιοδική φόρτιση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BIKE ALERT HELLAS Α.Ε
Βεΐκου 23-25, 11742, Αθήνα

Ρωτήστε περισσότερα