MV Agusta Brutale 1000RR

MV Agusta Brutale 1000RR

MV Agusta Brutale 1000RR

MV Agusta Brutale 1000RR

Αυτή είναι η νέα MV Agusta Brutale 1000RR

Ίσως η ομορφότερη naked μοτοσυκλέτα στον κόσμο. Αυτή είναι η νέα MV Agusta Brutale 1000RR με ανανεώσεις στα σημεία από την εταιρεία. Εσείς τι θα κάνατε για να αποκτήσετε μια τέτοια μοτοσυκλέτα;

Η MV Agusta παρουσίασε, πριν λίγες ώρες, την νέα Brutale 1000RR για το 2021. Το μοντέλο λαμβάνει σημαντικές ανανεώσεις, έτσι ώστε να μπορεί να συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5. Ας δούμε τις αλλαγές αναλυτικά.
 
Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός τετρακύλινδρος των 998 κ.εκ., με την χρρήση 16 ακτινικών βαλβίδων, ενώ η ισχύς του δεν αλλάζει παραμένοντας στους 208 ίππους στις 13.000 στροφές και τα 11,9 kgm ροπής στις 11.000 στροφές. Το μοτέρ εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές Euro 5 και λαμβάνει πολλές αλλαγές στο εσωτερικό του, όπως επίστρωση DLC στα καπελότα των βαλβίδων, μπιέλες και βαλβίδες τιτανίου, νέος χρονισμός εκκεντροφόρων για μεγαλύτερη ισχύ στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, νέα γρανάζια πρωτεύουσας μετάδοσης και νέα σχεδίαση εξάτμισης.
 
Στο κομμάτι των ηλεκτρονικών, το μοντέλο εξοπλίζεται με νέα IMU και νέα μονάδα ελέγχου ABS από την Continental με cornering λειτουργία. Το μοντέλο έχει επαναρυθμισμένο σύστημα περιορισμού σούζας FLC, ενώ εξοπλίζεται με traction control, cruise control και Quickshifter, το οποίο φέρει νέο αισθητήρα. Την απεικόνιση των ενδείξεων αναλαμβάνει μία TFT οθόνη 5,5 ιντσών, που ενσωματώνει δυνατότητα συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο, μέσω της εφαρμογής MV Ride. Οι δυνατότητες της είναι εκτενείς καθώς μεταξύ άλλων, δίνει την δυνατότητα πλοήγησης και ρύθμισης της μοτοσυκλέτας από το κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απεικόνισης πίεσης ελαστικών.
 
Οι αναρτήσεις εμπρός και πίσω της Ohlins λαμβάνουν νέες ρυθμίσεις, ενώ η μοτοσυκλέτα θα φέρει επίσης ηλεκτρονικό σταμπιλιζατέρ Ohlins, σφυρήλατες ζάντες και μαρσπιέ, αλλά και σύστημα φρένων Brembo με δαγκάνες Stylema. Περιμένουμε περισσότερα για την άφιξη του μοντέλου στην Ελλάδα και την τιμή του.