Ducati Multistrada 1260S Grand Tour

Ducati Multistrada 1260S Grand Tour

Ducati Multistrada 1260S Grand Tour

Ducati Multistrada 1260S Grand Tour

Ducati Multistrada 1260S Grand Tour

Ducati Multistrada 1260S Grand Tour

Νέα Ducati Multistrada 1260S Grand Tour

Παρουσιάστηκε επίσημα στην Ιταλία, η νέα Ducati Multistrada 1260S Grand Tour - Ρίξτε μια πρώτη ματιά εδώ...

Στην Ιταλία αυτή την στιγμή, είναι σε εξέλιξη η παγκόσμια πρεμιέρα της Ducati, στην οποία αναμένονται αρκετά σημαντικά μοντέλα. Μόλις πριν λίγα λεπτά, αποκαλύφθηκε ένα από αυτά: Η νέα Ducati Multistrada 1260S Grand Tour. 

Η Ducati Multistrada 1260S Grand Tour είναι το νέο μέλος της οικογένειας Multistrada και απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες που θέλουν να κάνουν μεγάλα ταξίδια με την μέγιστη δυνατή άνεση. Η Multistrada 1260S Grand Tour έχει στοχευμένες αλλαγές, για αναβαθμισμένο στυλ και τουριστικές δυνατότητες.

Η μοτοσυκλέτα προσφέρεται σε μοναδικό, ειδικό χρωματικό συνδυασμό βασισμένο στο ματ Sandstone Grey χρώμα, με κόκκινες λεπτομέρειες στο φέρινγκ και στις ζάντες. Το κόκκινο χρώμα του πλαισίου και η ευμεγέθης αναγραφή του ονόματος του μοντέλου τονίζουν ακόμα πιο πολύ την ταυτότητα του.

Η Grand Tour εξοπλίζεται με μια νέα σέλα ειδικά σχεδιασμένη για αυτό, βαλίτσες αλλά και κεντρικό σταντ. Επιπλέον, στον εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνονται θερμαινόμενα γκριπ, επιπρόσθετα φωτιστικά LED, τάπα καυσίμου που ανοίγει αυτόματα και σύστημα απεικόνισης πίεσης ελαστικών, που λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και απεικονίζει τις ενδείξεις στην οθόνη του μοντέλου.

Οι τροχοί της μοτοσυκλέτας είναι 17 ιντσών, υπογραμμίζοντας έτσι τον street τουριστικό της χαρακτήρα, ενώ η Grand Tour φέρει Quickshifter 2 κατευθύνσεων για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη. Ο κινητήρας της Grand Tour παραμένει όμοιος με αυτόν της 1260S, με απόδοση 158 ίππων και 13,2 kgm ροπής.

Στα ηλεκτρονικά συστήματα της Grand Tour περιλαμβάνονται Traction Control, 4 χάρτες απόδοσης-ισχύος, αισθητήρας IMU, Cornering ABS, αυτόματα φώτα στροφής DCL, σύστημα ελέγχου σούζας DWC, ηλεκτρονικές αναρτήσεις Skyhook Suspension (DSS) και σύστημα συγκράτησης σε εκκίνηση σε ανηφόρα VHC. Ακόμα, η μοτοσυκλέτα διαθέτει cruise control και σύστημα πολυμέσων-διασύνδεσης κινητού τηλεφώνου μέσω Bluetooth.