Τι πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα πριν βγείτε στους δρόμους σήμερα.

Αττική: Κλειστοί δρόμοι λόγω της κακοκαιρίας

Προβλήματα σε κρίσιμα σημεία στους δρόμους της Αθήνας λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης του «Γηρυόνη». Έκλεισε μέχρι και η Αθηνών-Κορίνθου – Δείτε τι συμβαίνει και που.

Αθήνα-Πειραιάς
Κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων, είναι σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία η Οδός Πειραιώς από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως την Ηρακλειδών. Μάλιστα σε τμήμα της οδού Χαμοστέρνας προκλήθηκε και καθίζηση λόγω της δυνατής βροχόπτωσης. Παράλληλα στην Ακτή Βασιλειάδη στο λιμάνι του Πειραιά από την πύλη Ε-3 στο ρεύμα προς Κερατσίνι ο δρόμος είναι επίσης κλειστός, όπως και στη Λεωφόρο Σαλαμίνος από την Ζωοδόχο Πηγή έως την Λεωφόρο Φανερωμένης.

Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου
Οι πολύ έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σε όλο το μήκος της Ολυμπίας Οδού καθόλη τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη εισροή υδάτων και φερτών υλικών στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800-61+000). Για προληπτικούς λόγους και την ασφάλεια όλων, η Τροχαία έδωσε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον Ισθμό, καθώς κλειστή παραμένει και η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέτα έως τους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών της Εθνικής Οδού, το ρεύμα προς Αθήνα αναμένεται να ανοίξει γύρω στις 09:00-10:00 και το ρεύμα προς Κόρινθο γύρω στις 12:00-13:00.