RKS MT3 Yadea, Daytona GT 50, Daytona Edison 50, E-Fun e2go, NIU UQi Sport, Super Soco CU-Mini

    RKS MT3 Yadea, Daytona GT 50, Daytona Edison 50, E-Fun e2go, NIU UQi Sport, Super Soco CU-Mini

    RKS MT3 Yadea

    To MT3 είναι ένα σπορ εμφάνισης scooter που δεν περνά απαρατήρητο, χάρη στην αιχμηρή του σχεδίαση. Κοστίζει 1.490 ευρώ και με 2.600 Watt έχει τον ισχυρότερο κινητήρα αυτής της δεκάδας. Διαθέτει μπαταρία γραφενίου για σταθερή απόδοση ανεξάρτητα από την θερμοκρασία περιβάλλοντος και χάρη στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας πετυχαίνει αυτονομία της τάξης των 60 χιλιομέτρων.

     

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

  • Daytona GT 50

    Αν δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμφάνιση, το GT 50 της Daytona δεν θα σε αφήσει αδιάφορο. Οι επιθετικές γραμμές και η αιχμηρή σιλουέτα θα κλέψουν καρδιές και θα κάνουν τα κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά του, ενώ οι κόκκινες λεπτομέρειες είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ο κινητήρας των 1500 Watt τροφοδοτείται από μπαταρία μολύβδου η οποία δεν είναι αποσπώμενη και δίνει αυτονομία έως 54 χιλιόμετρα. Το GT 50 κοστίζει 1.495 ευρώ (1.254 ευρώ με επιδότηση).

     

  • Daytona Edison 50

    To Edison 50 ήταν από τα πρώτα ηλεκτρικά scooter της Daytona Που ήρθαν στην Ελλάδα και αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη με την εμφάνιση και τον εξοπλισμό του. Κοστίζει 1.690 ευρώ (1.418 ευρώ με επιδότηση) και παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα 1900 Watt της Bosch. Η αποσπώμενη μπαταρία λιθίου δίνει αυτονομία 55 χιλιόμετρα και φορτίζει σε 6 ώρες.

     

  • E-Fun e2go

    Το e2go είναι ένα ρετρό σχεδίασης ηλεκτρικό scooter εφοδιασμένο με αποσπώμενη μπαταρία της CATL, η οποία συνοδεύεται από 3 χρόνια εγγύηση ή 30.000 χιλιόμετρα. Του χαρίζει αυτονομία 85 χιλιόμετρα, αλλά μπορεί να εφοδιαστεί και με μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε προσφορά με την τιμή του να έχει καθοριστεί στα 1790 ευρώ.

     

  • NIU UQi Sport

    Με βάρος 57,5 κιλά το UQi Sport της NIU είναι από τα ελαφρύτερα scooter της κατηγορίας. Ο κινητήρας, που φέρει την υπογραφή της Bosch, είναι 1200 Watt και έχει σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα με την αυτονομία να φτάνει τα 40 χιλιόμετρα. Κοστίζει 1.799 ευρώ και έχει standard συναγερμό, έξυπνο κλειδί και GPS tracker.

  • Super Soco CU-Mini

  • Πρόκειται για ένα μαζεμένων διαστάσεων scooter που προσφέρει όμως ιδιαίτερα θέση οδήγησης χάρη στο σωστά μελετημένο εργονομικό τρίγωνο. Έχει όμορφα LED φώτα στο τιμόνι και το φέρινγκ που το κάνουν να ξεχωρίζει και συμβάλλουν στην ασφάλεια του αναβάτη. Οι τροχοί των 12 ιντσών του χαρίζουν ευελιξία, που κάνει κάθε μετακίνηση απλή υπόθεση. Ο ολοκαίνουργιος κινητήρας παρέχει ομαλή απόδοση της δύναμης και αυξημένη αυτονομία που αγγίζει τα 70 χιλιόμετρα. Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 1.800 ευρώ ή 1.510 ευρώ με επιδότηση.

  • ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA