Daytona eLEKTRA 50, RKS R8, Daytona M9 50, RKS X-Line, SUNRA X1 Rainbow, Keeway E-ZI Mini

Daytona eLEKTRA 50, RKS R8, Daytona M9 50, RKS X-Line, SUNRA X1 Rainbow, Keeway E-ZI Mini

  • Daytona eLEKTRA 50, RKS R8, Daytona M9 50, RKS X-Line, SUNRA X1 Rainbow, Keeway E-ZI Mini
  • Daytona eLEKTRA 50, RKS R8, Daytona M9 50, RKS X-Line, SUNRA X1 Rainbow, Keeway E-ZI Mini

Daytona eLEKTRA 50, RKS R8, Daytona M9 50, RKS X-Line, SUNRA X1 Rainbow, Keeway E-ZI Mini

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

  1. Daytona eLEKTRA 50

Με τιμή 1.045 ευρώ (879 ευρώ με επιδότηση) το Daytona eLEKTRA 50 είναι το πιο οικονομικό ηλεκτρικό scooter που μπορείς να αγοράσεις. Έχει κινητήρα απόδοσης 1610 Watt, ο οποίος τροφοδοτείται από μια μπαταρία μολύβδου που δίνει αυτονομία έως 48 χιλιόμετρα και φορτίζει σε 8 με 9 ώρες. Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος, αφού περιλαμβάνει πρακτικό top box, όπισθεν, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, έξυπνο κλειδί και συναγερμό.

 

  1. RKS R8

To R8 της RKS κοστίζει 1.249 ευρώ και εφοδιάζεται με κινητήρα 600 Watt. Διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία λιθίου, η οποία του χαρίζει έως 60 χιλιόμετρα αυτονομία με μια φόρτιση. Είναι εξοπλισμένο με κεντρική βαλίτσα στο χρώμα του scooter, θύρα USB, ασύρματο κλειδί, συναγερμό και ποτηροθήκη στην ποδιά.

 

  1. Daytona M9 50

Το μοντέρνο Μ9 50 της Daytona κοστίζει 1.295 ευρώ (1.086 ευρώ με επιδότηση) και ξεχωρίζει χάρη στα διπλά φωτιστικά εμπρός σώματα τύπου LED. Προσφέρει κορυφαία πρακτικότητα χάρη στον αποθηκευτικό χώρο των 22,5 λίτρων κάτω από τη σέλα που μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος. Το μοτέρ του είναι 1500 Watt και τροφοδοτείται από μια μπαταρία μολύβδου που του δίνει αυτονομία κοντά στα 50 χιλιόμετρα. Διαθέτει, επίπεδο δάπεδο για τη μεταφορά αντικειμένων, γάντζο ανάρτησης χειραποσκευών και ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο με θύρα USB στο εσωτερικό της ποδιάς.

 

  1. RKS X-Line

Με κόστος 1.375 ευρώ, το X-Line της RKS αποτελεί μια σύγχρονη και μοντέρνα επιλογή. Διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 1500 Watt και υπεύθυνη για την τροφοδοσία του είναι μια μπαταρία μολύβδου οξέος η οποία δεν είναι αποσπώμενη, οπότε πρέπει το γκαράζ σου να διαθέτει πρίζα. Αυτό βέβαια έχει επιτρέψει τη δημιουργία ενός μεγάλου χώρου για μικροαντικείμενα κάτω από τη σέλα. Η αυτονομία του στο mode με τη μέγιστη τελική φτάνει τα 55 χιλιόμετρα.

 

  1. SUNRA X1 Rainbow


To X1 Rainbow κοστίζει 1400 ευρώ και πρόκειται για μια από τις πιο φρέσκιες προτάσεις, καθώς έχει μόλις λίγες ημέρες που έκανε την είσοδό του στην ελληνική αγορά. Ζυγίζει μόλις 49 κιλά και το μικρό του βάρος έχει θετικό αντίκτυπο στην ευελιξία και τις επιδόσεις. Έχει κινητήρα 1000 Watt και αποσπώμενη μπαταρία λιθίου για να τη φορτίζεις όπου υπάρχει οικιακή πρίζα, ενώ φέρει και σύστημα ανάκτησης ενέργειας EBS (Energy Recovery System). Διαθέτει πρακτικό top box στο χρώμα του scooter.

6. Keeway E-ZI Mini


To νέο ηλεκτρικόscooter της Keeway διαθέτειπλήρη φωτισμό LED, ψηφιακά όργανα με οθόνηLCD, σύστημα Keyless, ζάντες αλουμινίου 14ιντσών, ενσωματωμένοσύστημα συναγερμού, GPS και συνδεσιμότηταμε smartphone. Πρόκειται για μιαιδιαίτερα προσιτή επιλογή που συνδυάζειιδανικά τιμή και ποιότητα. Η μπαταρίατου χρειάζεται 6 με 7 ώρες για μια πλήρηφόρτιση και δίνει 65 χιλιόμετρα αυτονομίας. Κοστίζει 1.400 ευρώ ή 1.175 με επιδότηση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA