Eneos Perfomance 20w-50 MA 1L 70425001 - € 7,30

Eneos Perfomance 20w-50 MA 1L 70425001
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός αγγελίας 227567
Τιμή € 7,30
Κατάσταση Καινούριο
Κατηγορία Λάδια Κινητήρων 4Τ
Τηλέφωνο Τηλ. 210 8252303
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Αυτό το υψηλής ποιότητας ορυκτέλαιο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βέλτιστη προστασία σε τετράχρονες (4Τ) μοτοσυκλέτες, μοτοσυκλέτες δρόμου, εκτός δρόμου, πίστας, ATV, μοτοποδήλατα, με ή χωρίς ενσωματωμένο κιβώτιο ταχυτήτων, με υγρό ή ξηρό συμπλέκτη, και για κινητήρες με ή χωρίς καταλυτικούς μετατροπείς.
Είναι σχεδιασμένο για παραδοσιακές μοτοσυκλέτες και ταξιδιωτικές. Προσφέρει προστασία από την καταπόνηση και παρατείνει τη ζωή του κινητήρα και των γραναζιών. Το συγκεκριμένο λιπαντικό μειώνει τη φθορά των εξαρτημάτων του κινητήρα και των γραναζιών και βοηθάει να διατηρείται καθαρό το εσωτερικό του κινητήρα.
Εξασφαλίζει βέλτιστη τριβή των πλακών του υγρού συμπλέκτη και τέλειο κούμπωμα κατά την εκκίνηση, την επιτάχυνση και την ανάπτυξη πλήρους ταχύτητας.
Συνίσταται για Choppers, Cruisers και μοτοσυκλέτες Adventures των Aprilia, BMW, Harley-Davidson, Honda, Moto Guzzi, Royal Enfield, Victory και τη Yamaha (ανατρέξτε στις προτάσεις του κατασκευαστή για τις υποχρεωτικές προδιαγραφές λαδιού μοτοσυκλέτας).

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΈμποροςE-MOTO
ΔιεύθυνσηΜιχαήλ Βόδα 109-111 - Πλ. Αττικής T.K. 10446
Τηλέφωνο 210 8252303
Emailinfo@e-moto.gr
Websitehttp://www.e-moto.gr

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου

 

Την ευθύνη για το περιεχόμενο της αγγελίας έχει ο ιδιοκτήτης του Ανταλλακτικού. Για οποιαδήποτε παρατυπία παρακαλώ ενημερώστε μας στο info@mototriti.gr.
Προσοχή!! Μην δίνετε προκαταβολή εάν δεν έχετε δει το ανταλλακτικό συμβουλευτείτε τον οδηγό αγοράς του mototriti.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός