Το service που αξίζει η KTM σου

Το service που αξίζει η KTM σου

Οι ξεχωριστές μοτοσυκλέτες απαιτούν και ξεχωριστή φροντίδα. Δες πως θα κάνεις το καλύτερο δώρο στην KTM σου.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Οι μοτοσυκλέτες της KTM ανέκαθεν ξεχώριζαν για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, την σύγχρονη τεχνολογία και τις κορυφαίες επιδόσεις. Πρόκειται για μηχανές που έχουν φτιαχτεί με ένα και μόνο στόχο: να προσφέρουν απόλαυση και δυνατές συγκινήσεις σε κάθε διαδρομή. Η αγορά μιας KTM είναι μια απόφαση που πηγάζει από την καρδιά και αν είσαι κι εσύ κάτοχος ΚΤΜ μάλλον θα έχεις αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μοτοσυκλέτα σου. Επίσης, θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι είναι φορτωμένες με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα.

Όταν λοιπόν έρθει η ώρα του service χρειάζεσαι ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά το αντικείμενο, μοιράζονται την ίδια αγάπη για τις μοτοσυκλέτες με εσένα και πραγματοποιούν κάθε εργασία με υπευθυνότητα και σεβασμό προς την περιουσία του πελάτη. Η εταιρεία Νταής είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής KTM, Ducati και Bajaj και για περισσότερα από 20 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών παρέχοντας υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες. Οι άρτια εκπαιδευμένοι μηχανικοί παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια και ενημερώνονται πάνω στις νέες τεχνολογίες και τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα μιας KTM. Οι γνώσεις, η εμπειρία και η χρήση προηγμένων διαγνωστικών μηχανημάτων τους επιτρέπουν να εντοπίζουν άμεσα το πρόβλημα και να προτείνουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις.

Και μην ξεχνάς ότι στον άρτια οργανωμένο χώρο της εταιρείας στη Νέα Ιωνία θα βρεις γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης KTM και Ducati, καθώς και λιπαντικά των εταιρειών MOTOREX και SHELL. Όλα απευθύνονται όχι μόνο σε πελάτες λιανικής, αλλά και χονδρικής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κασταμονής 136Β, Τ.Κ. 14232, Νέα Ιωνία    
Τηλ.: 210 2797040 / 210 2757158
Email: info@hellinservice002.gr

Διαβάστε ακόμα: