net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παπί στην πόλη και μάχιμο στο χώμα, για τα δεδομένα της κατηγορίας παρουσιάζεται το BMW F 700 GS.

Ιδιαίτερα ευέλικτο παρουσιάζεται το Versys το οποίο δείχνει αμέσως την προτίμησή του στην άσφαλτο.

Αγαπημένο του V-Strom είναι το ταξίδι. Όσο μακρύτερα τόσο καλύτερα!

Μεσαία οικονομικά on-off για όλα!

Τα BMW F 700 GS, Kawasaki Versys 650 και Suzuki V-Strom 650 ABS είναι τρία μεσαία on-off που μπορούν να τα κάνουν όλα με το καθένα να προτάσσει τα δικά του δυνατά σημεία σε κάθε περίσταση.

 
Τα on-off είναι αδιαμφισβήτητα, αν όχι η πιο χρηστική τότε η… δεύτερη πιο χρηστική κατηγορία μοτοσικλετών για τη χώρα μας και την ίδια στιγμή η δημοφιλέστερη. Η προτίμηση του κοινού φυσικά, που αποτυπώνεται και στις πωλήσεις, είναι και η ισχυρότερη απόδειξη για αυτό. 

Όπως γνωρίζουμε, το δίτροχο κοινό στην Ελλάδα τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη ειδικά για τα μεσαία δικύλινδρα on-off τα οποία έχουν προικιστεί από τους κατασκευαστές με τέτοια προσόντα που τα κάνουν ιδανικούς συντρόφους σχεδόν για όλα! Μαζί τους μπορεί κάποιος να συμβιώνει καθημερινά και το Σαββατοκύριακο να τα φορτώσει με…συνεπιβάτη και αποσκευές και να πραγματοποιήσει ένα άνετο ταξίδι είτε μιλάμε για λίγα, είτε για πολλά χιλιόμετρα. Το σίγουρο είναι ότι στη σέλα τους θα φτάσει ξεκούραστος στο προορισμό του δεν θα φοβηθεί στη θέα του πρώτου χωματόδρομου και ενώ το ίδιο άνετα θα γυρίσει και πίσω.

Τα F 700 GS, Versys 650 και V-Strom 650 που επιλέξαμε είναι τρία από τα χαρακτηριστικότερα δικύλινδρα παραδείγματα της κατηγορίας που θα ικανοποιήσουν τον αναβάτη τους σε ένα ευρύ πεδίο χρήσης χωρίς παράλληλα να του αδειάζουν το πορτοφόλι στην καθημερινότητα χάρη στους οικονομικούς σε κατανάλωση κινητήρες τους οι οποίοι δεν κάνουν θυσίες στον τομέα της απόδοσης. Οι τιμές που σας παραθέτουμε για κάθε μοτοσικλέτα αφορούν μοντέλα 2014, με τα Suzuki και Kawasaki να έχουν προσφορές και για παλαιότερα μοντέλα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στον πίνακα με τις «Τιμές Καινούριων» του mototriti.gr. Ιδού τι έχουμε να πούμε για το καθένα ξεχωριστά.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ