net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μπορεί να μη διαθέτει μεγάλους χώρους και υψηλά επίπεδα άνεσης, αλλά το Aprilia SRV 850 είναι ένα απολαυστικό scooter για ταξίδι.

Ο χαρακτήρας του BMW C 600 Sport είναι πρωτίστως sport. Ωστόσο, κρύβει και πρακτικές αρετές.

Το Honda Integra απέκτησε νέο κινητήρα 745 κ.εκ., καθώς και άλλα νέα στοιχεία, όπως βελτιωμένο DCT και νέο ψαλίδι, μεταξύ άλλων.

Τρία scooter άνω των 600 κ.εκ.

Tα mega scooter αποτελούν μια κατηγορία που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, καθώς πολλοί κατασκευαστές επιχειρούν να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό, σε χωρητικότητα κινητήρα και επιδόσεις.

 

Πριν μερικά χρόνια, άλλωστε, όταν μιλούσαμε για mega scooter, μιλούσαμε για scooter 600 κ.εκ.. Από τότε, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και οι κυβισμοί (παρέα με τις επιδόσεις) έχουν αυξηθεί σημαντικά. Και πρόκειται για scooter που δείχνουν μεγάλη προσοχή στις επιδόσεις, τη συμπεριφορά και τις τεχνολογίες που προσφέρουν. Κάποια από αυτά, βέβαια, ίσως να μην προσφέρουν μεγάλους χώρους και επίπεδα άνεσης αντάξια ενός… καναπέ. Προσφέρουν, όμως, ιπποδύναμη, μεγάλη τελική και συμπεριφορά μοτοσικλέτας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα scooter που σας παρουσιάζουμε παρακάτω: τα Aprilia SRV 850 ABS, BMW C 600 Sport και Honda Integra 750 ABS DCT.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ