net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Bernat Martinez, στα αριστερά, και Daniel Rivas Fernandez στα δεξιά. Rest In Peace.

MotoAmerica SBK: Δυο πιλότοι νεκροί

Σε ένα τραγικό δυστύχημα στον πρώτο γύρο του αγώνα του αμερικάνικου πρωταθλήματος MotoAmerica, για την κατηγορία SBK, δυο Ισπανοί πιλότοι, ο Bernat Martinez και ο Daniel Rivas έχασαν τη ζωή τους.

 
Στο δυστύχημα του Πρωταθλήματος MotoAmerica στη Laguna Seca ενεπλάκησαν αρκετές μοτοσικλέτες, ενώ ο 35χρονος Bernat Martinez, με καταγωγή από τη Βαλένθια της Ισπανίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Monterey όπου και υπέκυψε στα τραύματα του. Ο έτερος αναβάτης Daniel Rivas Fernandez, από την Γαλικία της Ισπανίας επίσης υπέκυψε στα τραύματα του, στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, στην πόλη Salinas.

Ο Bernat είχε συμμετάσχει σε εφτά γύρους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Moto2 το 2010, ενώ είχε ανέβει στο βάθρο στον γύρο της Ατλάντα, στο πρωτάθλημα MotoAmerica της ίδιας χρονιάς.

Ο Rivas είχε και αυτός αγωνιστεί σε 6 αγώνες στο πρωτάθλημα Moto2, μεταξύ 2010-2013, με διαφορετικές μοτοσικλέτες. Είχε πρόσφατα ανέβει στη δεύτερη θέση του αγώνα του Aragon, στο Ισπανικό πρωτάθλημα SBK. Πέρυσι είχε τερματίσει έκτος στο πρωτάθλημα.

"Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα μας αυτές τις στιγμές", δήλωσε ο Πρόεδρος του Πρωταθλήματος MotoAmerica, Wayne Rainey. "Πρώτα από όλα είναι η απώλεια των οικογενειών και των αγαπημένων προσώπων των αναβατών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς αυτούς, και προς την οικογένεια του Πρωταθλήματος MotoAmerica. Βρίσκονται στις σκέψεις και στις προσευχές μας."

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ