net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Είχαμε αναφερθεί στη μεταγραφική φήμη στο πρόσφατο παρελθόν, όμως τώρα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση. Στην Pata Honda για το 2015, ο Sylvain Guintoli.

Δίπλα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή WSBK 2014, θα τρέχει ο πρωταθλητής για το WSS 2014, Michael van der Mark, που κέρδισε και τον τελευταίο αγώνα SS 2014.

Στην Pata Honda ο Guintoli για το 2015

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου WSBK 2014 από τον Sylvain Guintoli με την Aprilia, η Pata Honda ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με το Γάλλο Πρωταθλητή, για τη σεζόν του 2015!

 
Είχαμε πρόσφατα αναφερθεί στις φήμες που ήθελαν τον Guintoli να μεταπηδά στη Pata Honda για το 2015, αλλά τώρα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση. 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής WSBK 2014 Sylvain Guintoli θα κάνει παρέα στον επίσης Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2014, για την κατηγορία Supersport Michael van der Mark, συνθέτοντας μια ομάδα δυναμίτη, για την Pata Honda το 2015!

Δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές κάτω από την ίδια στέγη;! Εκρηκτικός συνδυασμός. Είμαστε περίεργοι να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτός ο εσωτερικός ανταγωνισμός το 2015. Ο 32χρονος Γάλλος έχει εννέα νίκες στο πρωτάθλημα WSBK, πέντε από τις οποίες τη σεζόν του 14, ενώ έχει ανέβει 40 φορές στο βάθρο του πρωταθλήματος. Θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Guintoli με Honda, όμως το 2012 είχε τρέξει με Ducati, που χορηγούσε η Pata.

Η ανακοίνωση της νέας ομάδας της Pata Honda σημαίνει επίσης την αποχώρηση τόσο του Jonathan Rea όσο και του Leon Haslam, με την ομάδα να τους εύχεται τα καλύτερα για τις μελλοντικές τους καριέρες. 

Ο Sylvain Guintoli δήλωσε: "Τα γεγονότα της φετινής σεζόν, και ειδικά της χθεσινής βραδιάς κάνουν ακόμα και σήμερα το κεφάλι μου να βουίζει, όμως είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που προσχωρώ στην οικογένεια της Honda, και ξαναβρίσκω τους ανθρώπους της Pata. Την τελευταία φορά που είχα δουλέψει μαζί τους, είχα φέρει τις πρώτες νίκες για την ομάδα, και έχουμε μια δυνατή σχέση. Ανυπομονώ για τη νέα αυτή πρόκληση. Ο Rea ήταν ιδιαίτερα δυνατός to 2014 καβάλα στη Honda CBR1000RR Fireblade SP, και έτσι πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη δυναμική με τη μοτοσικλέτα, ενώ πιστεύω πως οι νέοι κανονισμοί για το 2015 θα της ταιριάξουν."

Από τη μεριά του, ο Ronald ten Kate, διευθυντής της Pata Honda είχε να πει τα εξής: "Από πολλές απόψεις, είναι το τέλος μιας εποχής, αλλά ταυτόχρονα η απαρχή μιας νέας, και πιστεύω πως το 2015 θα αποτελέσει μια πραγματικά συναρπαστική σεζόν για εμάς. Χαίρομαι πολύ που καλοσωρίζω τον Sylvain Guintoli στην Pata Honda για την πρώτη του συμμετοχή στο WSBK με Honda. Έχει πολύ καλό βιογραφικό στο WSBK, και κατάφερε να αντιστρέψει μια μεγάλη βαθμολογική διαφορά, κερδίζοντας χθες τον τίτλο με άψογο στιλ. Με τον Mikey (van der Mark) δίπλα του πιστεύουμε πως έχουμε την τέλεια μίξη φρεσκάδας και εμπειρίας, μίξη που όλοι οι μάνατζερ αναζητούν. Έχουμε σχεδιάσει μια εντατική χειμερινή δοκιμαστική σεζόν, και ανυπομονώ να ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν του 2015!"  

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ