net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Μιχάλης Σπηλιώτης και η Yamaha R1 του ξεκίνησαν με πολύ καλές επιδόσεις στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Mugello

Παρά τα μηχανικά προβλήματα σημείωσε δύο ικανοποιητικότατους τερματισμούς στην 9η και 12η θέση των 2 σκελών

Για τη συνέχεια η ομάδα μεταφέρθηκε στο Misano για μια σειρά διεθνών φιλικών αγώνων της Rehm Race Days και την κατηγορία ονόματι Crazy Old Man!

Το καλύτερο αποτέλεσμα στο Misano, ήρθε με την 8η θέση

Spiliotis Racing Team στην Ιταλία

Η αγωνιστική ομάδα Mr KTEO 10300 SP Spiliotis Racing Team μόλις επέστρεψε από την Ιταλία, έπειτα από δύο διαφορετικές εκδηλώσεις στις παγκόσμιες πίστες Mugello και Misano, με οργανωτή του ταξιδιού την Zen One Racing.

 
Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή στο Coppa Italia 2014, στην πίστα του Mugello και συγκεκριμένα στον τρίτο αγώνα του Trofeo Amatori και την κατηγορία των 1000cc. Εκεί ο Μιχάλης Σπηλιώτης και η Yamaha R1 του ξεκίνησαν με πολύ καλές επιδόσεις στα ελεύθερα δοκιμαστικά, όμως ένα μηχανικό μικροπρόβλημα τον περιόρισε στην 23η θέση της εκκίνησης, γεγονός που δεν τον εμπόδισε να σημειώσει δύο ικανοποιητικότατους τερματισμούς στην 9η και 12η θέση αντίστοιχα.

Για τη συνέχεια η ομάδα μεταφέρθηκε στο Misano για μια σειρά διεθνών φιλικών αγώνων της Rehm Race Days, όπου το καλύτερο αποτέλεσμα ήρθε με την 8η θέση στον αγώνα των πιο έμπειρων αναβατών, στην κατηγορία που χαριτολογώντας ονομάζεται Crazy Old Man!

Η Mr KTEO 10300 SP Spiliotis Racing Team θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Zen One Racing και τους Αντώνη Μερεμέτη και Σωκράτη Κιούρκο για τη φιλοξενία. Τον Σπύρο Χριστόπουλο που ανέλαβε τον ανεφοδιασμό με καύσιμα, τον Βασίλη Μιχόπουλο που διατηρούσε ετοιμοπόλεμα τα φρένα και τροχούς των μοτοσικλετών καθώς και τον Κώστα Χαλτούπη που είχε τη διπλή ευθύνη των ελαστικών αλλά και της κουζίνας! Τον Δημήτρη Dim Παπανικολάου για τη πολύτιμη βοήθειά του στην εξαγωγή ολοένα και μεγαλύτερης ωφέλιμης ιπποδύναμης από τα ηλεκτρονικά και τέλος τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο της Intramoto για τα ελαστικά της Metzeler.

Ευχαριστίες δίνονται και στους χορηγούς της αγωνιστικής ομάδας:
Mr.KTEO 10300, Arai, Bering, Beringer, Bikesplast, F.Fabbri, Hel Performance, Matris, Pipercross, Remus, Robby Moto Engineering, Samco Sport, TSS, Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ