net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αρχικά γίνεται η εφαρμογή του πρώτου προϊόντος γενικά στο δίκυκλο.

O καθαρισμός ξεκινά από τις άβαφες πλαστικιές επιφάνειες, συνεχίζει με τις βαμμένες...

...και έπειτα ακολουθούν οι μεταλλικές επιφάνειες.

Στο τέλος το δίκυκλο καθαρίζεται προσεκτικά σε πιο δύσκολα σημεία και σκουπίζεται.

Ιδού το αποτέλεσμα σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια μετά καθαρισμό.

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως αρκετά εντυπωσιακό τόσο στις μεταλλικές όσο και στις πλαστικές επιφάνειες. Στο συγκεκριμένο scooter που είχε να πλυθεί παραπάνω από έξι μήνες περισσότερο έπασχαν οι μεταλλικές επιφάνειες, πάνω στις οποίες είχαν συσσωρευτεί ακόμη και άλατα. Αυτά τα άλατα είχαν αντιμετωπιστεί χωρίς επιτυχία σε προηγούμενο συμβατικό πλύσιμο παρά την υψηλή πίεση του πιεστικού μηχανήματος που δέχτηκαν. 

Τα προϊόντα αλλά και η μέθοδος της Nanontek τα αντιμετώπισαν και τα αφαίρεσαν με επιτυχία με ένα μαλακό τρίψιμο με πανί, ύστερα από μερικά λεπτά εφαρμογής των προϊόντων. Παράλληλα, όπως τα πλαστικά, έτσι και τα μεταλλικά μέρη απέκτησαν την εμφάνιση και τη λάμψη καινούριου. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε και εσείς από πρώτο χέρι τον καθαρισμό που προτείνει η Nanotek ώστε να δείτε το αποτέλεσμα και με τα ίδια σας τα μάτια. Η τιμή είναι σίγουρα υψηλότερη από ένα συμβατικό πλύσιμο (5 ευρώ), πόσο μάλλον αν το κάνετε εσείς ο ίδιος. Σε υψηλότερα επίπεδα βρίσκεται όμως και το αποτέλεσμα, χωρίς μάλιστα τη χρήση νερού. Παράλληλα και ανάλογα με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε, ο καθαρισμός του δικύκλου σας μπορεί να γίνει ακόμη πιο λεπτομερής. Το βασικό πακέτο περιποίησης έχει κόστος 15 ευρώ και διάρκεια 40-45 λεπτά. Για την δική μας περίπτωση αυτό ήταν αρκετό, ενώ πιστεύουμε ότι και η τιμή ανταποκρίνεται πλήρως στο αποτέλεσμα. Αν θέλετε, λοιπόν να κάνετε ένα μικρό δώρο σε εσάς και το δίκυκλό σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τους ανθρώπους της Nanotek.

H Nanotek προσφέρει τις υπηρεσίες της σε επιλεγμένα πρατήρια της SHELL με στόχο τα σημεία εξυπηρέτησης να αυξηθούν στο άμεσο μέλλον. 

Προς το παρόν μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες της στα εξής πρατήρια:

1) Λ. Αθηνών 292, Χαϊδάρι, 210-5810570
2) Αχαρνών 397, Αθήνα, 210-2289255
3) Πεντέλης 76, Χαλάνδρι, 210-6848504
4)l Ελ. Βενιζέλου 60, Ν. Ερυθραία, 210-6251513
5) Πειραιώς 187-189, Αθήνα, 210-3467498
6) Αναπάσευως 14, Βριλλήσια, 210-6133255

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ