net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Nanotek έχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που έχουν εξελιχθεί αποκλειστικά για την περιποίηση του δικύκλου σας.

Nanotek και προϊόντα

Νανοϋλικά υλικά χρησιμοποιούνται και στα προϊόντα καθαρισμού της Nanotek, της εταιρίας που αναλαμβάνει να καθαρίσει το δίκυκλό σας και να το κάνει να δείχνει σαν καινούριο. Η Nanotek Ιδρύθηκε στην Αυστραλία το 2004, με την αρχική επωνυμία Ecowash Mobile, από τον σημερινό Γενικό Διευθυντή της Jim Cornish. Οι δραστηριότητές της εκτείνονται πλέον στη Νέα Ζηλανδία, τη Μέση Ανατολή  και φυσικά στην Ευρώπη. Η υπηρεσία Nanotek χρησιμοποιεί τη δική της γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει πάνω από είκοσι αποκλειστικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για την περιποίηση του αυτοκινήτου. Αυτοκίνητο είπαμε; Ναι, γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλα. 
Πλέον η Nanotek, όμως, προσφέρει τις υπηρεσίες της και στους δικυκλιστές χρησιμοποιώντας προϊόντα με νανοϋλικά που έχουν εξελιχθεί αποκλειστικά για τους δύο τροχούς. 

Με την εφαρμογή τους και χωρίς τη χρήση νερού, τα εν λόγω προϊόντα αφαιρούν τις βρωμιές από τις πλαστικές και τις μεταλλικές επιφάνειες χωρίς μάλιστα να χρειάζεται ξύσιμο. Παράλληλα η προστατευτική επίστρωση που παραμένει μετά τον καθαρισμό του δικύκλου, εκτός από το γυαλιστερό φινίρισμα που αφήνει, καθυστερεί τη συγκέντρωση βρωμιάς-σκόνης για σημαντικό χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει ακόμη και τις δύο εβδομάδες, σε σχέση με ένα συμβατικό πλύσιμο. Εμείς επισκεφτήκαμε το Nanotek Express Outlet που βρίσκεται στο σταθμό της Shell στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια για να βιώσουμε από πρώτο χέρι τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ