net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με στόχο τη διάχυση της υψηλής τεχνογνωσίας και την κατάρτιση της νέας γενιάς, η Kawasaki στηρίζει ενεργά την εκπαίδευση των νέων μηχανικών.

Kawasaki Training Academy

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η συντήρηση και επισκευή της μοτοσικλέτας γίνεται σύμφωνα με τα ποιοτικά standards που ορίζει η Kawasaki, κάθε επίσημος επισκευαστής της οφείλει να πληροί συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές αναφορικά με την κατάρτιση και την εμπειρία του προσωπικού, τους χώρους του συνεργείου, τον εξοπλισμό και το υπόλοιπο υποστηρικτικό υλικό. Τακτικές επιθεωρήσεις στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία εξασφαλίζουν τη σταθερή ποιότητα των εργασιών των συνεργατών και τη συνεχή αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού.

Οι επίσημοι επισκευαστές Kawasaki εντάσσονται στο πλέγμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, το οποίο φέρει την ονομασία Kawasaki Training Academy. Πέρα από την αρχική εκπαίδευση σχετικά με τα προϊόντα της, οι μηχανικοί λαμβάνουν μέσα από σεμινάρια εντός κι εκτός Ελλάδας τακτική τεχνική πληροφόρηση για τα νέα μοντέλα, τις νέες τεχνολογίες και τις πολιτικές της εταιρείας, επικυρώνοντας την κατάρτισή τους με αντίστοιχες πιστοποιήσεις. 

Με στόχο τη διάχυση της υψηλής τεχνογνωσίας και την κατάρτιση της νέας γενιάς, η Kawasaki στηρίζει ενεργά την εκπαίδευση των νέων μηχανικών. Σε συνεργασία με το δίκτυο των σχολείων ΕΠΑΛ συχνά πραγματοποιούνται επισκέψεις από τμήματα μηχανολογίας στις εγκαταστάσεις της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να δουν τις πρακτικές εφαρμογές της ύλης που διδάσκονται, να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους, τον εξοπλισμό και τις εργασίες ενός συνεργείου, να συνομιλήσουν με τους μηχανικούς της Kawasaki και να ενημερωθούν για τις πρακτικές πτυχές του επαγγέλματος. Τους διανέμεται πληροφοριακό υλικό, το οποίο συμπληρώνει και εμπλουτίζει τη βασική κατάρτιση που λαμβάνουν στο σχολείο τους.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ