net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το πρώτο service της μοτοσικλέτας προσφέρεται με δωρεάν κόστος εργασίας από την Kawasaki.

K-Care

Η Kawasaki, ως οφείλει, καλύπτει όλες τις μοτοσικλέτες, ATV και jet ski της με διετή εγγύηση, η οποία περιλαμβάνει μηχανικά, ηλεκτρικά, πλαστικά μέρη και βαφή. Πρόκειται για τη σειρά προγραμμάτων Kawasaki Care, ή K-Care, και είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για τα προϊόντα που έχουν εισαχθεί επισήμως από την Kawasaki Motors Europe NV και έχουν πωληθεί από το επίσημο δίκτυο της. Τα προγράμματα K-Care σας καλύπτουν σε όλη την Ευρώπη.

Πέραν της στάνταρ διετούς κάλυψης υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης για άλλα δύο χρόνια με ένα μικρό αντίτιμο. Το πρόγραμμα K-Care Warranty Plus έρχεται να προσφέρει στον μοτοσικλετιστή την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας, αποδεικνύοντας πως η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία έχει άφθονη εμπιστοσύνη στα προϊόντα της. Το πρόγραμμα μπορεί να αποκτηθεί είτε με την αγορά της μοτοσικλέτας ή αργότερα, σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια ισχύος της 24μηνης εργοστασιακής εγγύησης.

Το πρόγραμμα K-Care Warranty Plus δεν έχει περιορισμό χιλιομέτρων, κρυφές χρεώσεις, ούτε όριο επί των απαιτήσεων εγγύησης. Το σημαντικότερο όμως είναι το ότι είναι μεταβιβάσιμο. Πουλάς τη μοτοσικλέτα και μαζί της το πακέτο εγγύησης, γεγονός που προσφέρει πνευματική εξασφάλιση στον υποψήφιο αγοραστή και αυξάνει τη μεταπωλητική αξία.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ