net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Kawasaki συνιστά τη χρήση αυθεντικών ανταλλακτικών προκειμένου να διατηρήσετε την εμφάνιση, τις επιδόσεις και την αξία της μοτοσυκλέτας σας.

Ανταλλακτικά και προσφορές

Η Kawasaki συνιστά τη χρήση αυθεντικών ανταλλακτικών προκειμένου να διατηρήσετε την εμφάνιση, τις επιδόσεις και την αξία της μοτοσυκλέτας. Στην κεντρική αποθήκη της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. στην Αθήνα υπάρχει πλούσιο στοκ ανταλλακτικών για μοντέλα προηγούμενων δεκαετιών, ενώ ένα εκτενές δίκτυο φροντίζει για την κάλυψη σε όλη την Ελλάδα. Για όσα ανταλλακτικά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, υπάρχει η δυνατότητα αεροπορικής αποστολής τους από την κεντρική αποθήκη στην Ολλανδία μέσα σε ένα 24ωρο, χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το πρώτο service της μοτοσικλέτας προσφέρεται με δωρεάν κόστος εργασίας, ενώ η Kawasaki συνεχίζει συνοδεύοντας με εγγύηση έξι μηνών τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιήσει – πλην των αναλωσίμων φυσικά. Η Kawasaki συνεχίζει να προσφέρει ασφάλεια στον πελάτη της με τον δωρεάν έλεγχο 10 σημείων, ο οποίος εξασφαλίζει έναν βασικό έλεγχο καλής λειτουργίας ανεξαρτήτως της εργασίας που έχει γίνει στο σέρβις. Ο έλεγχος ξεκινά από το ηλεκτρικό κύκλωμα και επιβεβαιώνει την καλή λειτουργία στα εξής: Κεντρικός διακόπτης, αριστεροί και δεξιοί διακόπτες τιμονιού, διακόπτης στοπ φρένων, ύψος δέσμης προβολέα, κόρνα, λυχνίες πίνακα οργάνων, φώτα θέσης, μεσαία και μεγάλη σκάλα, φλας, στοπ φρένων, φως πινακίδας. Στη συνέχεια περνάμε στον κινητήρα, όπου ελέγχεται το λάδι του και το ψυκτικό υγρό. Επιβεβαιώνεται πως είναι εντός των ορίων ασφαλείας ο τζόγος σε γκριπ γκαζιού, μανέτα φρένων και συμπλέκτη, καθώς και στην αλυσίδα. Ελέγχονται επίσης οι καθρέπτες και τα κρύσταλλα των φωτιστικών σωμάτων, ενώ για το τέλος ένα από τα ζωτικότερης σημασίας σημεία της μοτοσικλέτας, τα λάστιχα και συγκεκριμένα η πίεση και η φθορά τους.Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται τετριμμένα, αλλά όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι τα παραπάνω να λειτουργούν καλά και είναι ευεργετικό να γνωρίζουμε πως ένας ικανός μηχανικός το έχει επιβεβαιώσει. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε πως για να γίνει αυτός ο έλεγχος απαιτείται κάποιος χρόνος στο πρόγραμμα εργασίας ενός μισθωτού μηχανικού και ο οποίος μας προσφέρεται δωρεάν για να αισθανθούμε όλη την ασφάλεια που πρέπει πάνω στην Kawasaki μας.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ