Yamaha Ray ZR 125

    Yamaha Ray ZR 125

    Στην EICMA είδαμε από κοντά το νέο Ray ZR 125 της Yamaha. Καμπύλες και αιχμηρές γωνίες συνθέτουν ένα άκρως μοντέρνο και νεανικό σύνολο που τραβάει τα βλέμματα. Ο LED προβολέας κυριαρχεί στο εμπρός μέρος, ενώ το μίνιμαλ πίσω φωτιστικό σώμα σχηματίζει ένα «Υ» που το κάνει να ξεχωρίζει. Κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 21 λίτρων που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη.    

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

    Εφοδιάζεται με αερόψυκτο κινητήρα που αποδίδει 8,2 ίππους στις 6.500 σ.α.λ με την τροφοδοσία να γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού. Διαθέτει σύστημα start – stop που σβήνει τον κινητήρα όταν το scooter ακινητοποιηθεί, ενώ χάρη στο Smart Motor Generator (SMG) επανεκκινεί άμεσα και αθόρυβα με το άνοιγμα του γκαζιού χωρίς τη χρήση παραδοσιακής μίζας.  
     



    Οι απαραίτητες πληροφορίες φτάνουν στον αναβάτη μέσω μιας ψηφιακής οθόνης, η οποία συνδέεται με κινητό και μέσω της εφαρμογής Υ-Connect μπορείς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα, καθώς και ενημερώσεις σχετικά με τη συντήρηση, ενώ καταγράφει την κατανάλωση καυσίμου σε ημερήσια και μηνιαία βάση και μπορείς να τη συγκρίνεις με άλλους χρήστες.
    Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το χαμηλό βάρος και πράγματι το Ray ZR 125 ζυγίζει μόλις 99 κιλά γεμάτο. Στον τομέα των φρένων έχουμε δίσκο εμπρός και ταμπούρο πίσω, αμφότερα με 190 χιλιοστά διάμετρο και σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Οι τροχοί του είναι 12 και 10 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα για μέγιστη ευελιξία.   

    Σελίδα 1EICMA 2023: Τα νέα μοντέλα της Yamaha για το 2024
    Σελίδα 2Yamaha XSR 900 GP
    Σελίδα 3Yamaha Ray ZR 125
    Σελίδα 4Yamaha Tenere 700 Explore
    Σελίδα 5Yamaha MT-09
    Σελίδα 6Yamaha Tenere 700 Extreme
    Σελίδα 7Yamaha MT-09 SP

    YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ