net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Romano Fenati

«Δεν είναι επαγγελματίας»

Για την εκδίωξη του Romano Fenati από την Sky VR46 Team μίλησε ο Valentino Rossi.

 
Ο νεαρός Romano Fenati, αναβάτης της Sky VR46 Team στην κατηγορία Moto3, τιμωρήθηκε με πρωτοφανή τρόπο στο Grand Prix της Αυστρίας. Πριν τον αγώνα, η ομάδα ανακοίνωσε ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Fenati, ο οποίος δεν θα συμμετείχε στον αγώνα. Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους λόγους της αποβολής του, η ομάδα δήλωσε ότι ο λόγος ήταν «επανειλημμένη συμπεριφορά εκτός των κανονισμών που ισχύουν μέσα σε μια ομάδα», δημιουργώντας μια σιερά σεναρίων σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη. 

Ο «αρχηγός» της ομάδας Valentino Rossi εξήγησε το γεγονός, μιλώντας για το τι έγινε: «Είναι κρίμα, πολύ θα ήθελα να έβρισκα τις κατάλληλες λέξεις. Το θεωρώ μια ήττα, έλπιζα να μπορέσουμε να εξάγουμε το ταλέντο του και να τον κάνουμε έναν επαγγελματία οδηγό, αλλά δεν ήταν έτσι. Έπρεπε να καταθέσουμε τα όπλα!» 

«Δεν νομίζω ότι ο Romano θα είναι μαζί μας στην Τσεχία, και δεν νομίζω επίσης ότι θα είναι στην Moto2 από του χρόνου. Δεν ήταν μια απόφαση που πήραμε ελαφρά τη καρδία, και δεν θα κάνουμε πίσω»

Δίνοντας ίσως ένα στοιχείο σχετικά με το τι έγινε, ο Valentino Rossi είπε στους δημοσιογράφους μετά από ασφυκτική πίεση: «O Romano κάποιες φορές έκανε σαν μανιακός. Αυτό γινόταν κάθε τρεις ή τέσσερις αγώνες. Και δεν άλλαζε...»

Άδοξο τέλος λοιπόν φαίνεται να λαμβάνει η καριέρα του Romano Fenati στους αγώνες...

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ