net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Ducati Monster 1200S

Βραβείο «Golden Compass»

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε το Ducati Monster 1200S, καθώς βραβεύτηκε στον διαγωνισμό design «Golden Compass», μια ιστορική διοργάνωση βραβείων στην Ιταλία.

 
Μια εταιρεία που ανέκαθεν βρισκόταν στο επίκεντρο της προσοχής για το design της, η Ducati, λαμβάνει μια ακόμα βράβευση σε αυτόν τον τομέα, για φέτος. Μετά την απονομή του βραβείου Red Dot στο XDiavel, τώρα και το Monster 1200S διακρίθηκε στα βραβεία Compasso D’Oro, ή «Golden Compass», όπως είναι διεθνώς γνωστά. 

Τα βραβεία Golden Compass είναι η μεγαλύτερη βράβευση βιομηχανικού σχεδιασμού στην Ιταλία, τα οποία εγκαθιδρύθηκαν το 1954 και έχουν βραβεύσει προϊόντα κάθε τομέα της βιομηχανίας της Ιταλίας, από οχήματα μέχρι και ηλεκτρικές συσκευές. 

Η Ducati Monster 1200S κέρδισε το βραβείο τιμητικής αναφοράς, μια βράβευση την οποία είχε κατακτήσει και το Panigale, λίγα χρόνια νωρίτερα! 

Ο Andrea Ferraresi, ο γενικός διευθυντής σχεδιασμού της Ducati, δήλωσε για το γεγονός: «Είναι μεγάλη ικανοποίηση που βραβευόμαστε ξανά. Είναι μια ικανοποίηση την οποία μοιράζομαι με τους συνεργάτες μου, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τίποτα. Το Monster ήταν ήδη μια μοτοσυκλέτα-ορόσημο, τώρα το επαναπροσδιορίσαμε.» 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ