net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αγοράζοντας μια μοτοσυκλέτα Honda αποκτάς ένα μικρό δείγμα του οράματος ενός μοναδικού ανθρώπου, του Soichiro Honda. Ο καλύτερος τρόπος να την απολαύσεις στον μέγιστο βαθμό είναι να τη διατηρείς μονίμως σε άριστη κατάσταση.

Εξουσιοδοτημένο service Honda

Σήμερα ολόκληρη η γκάμα της Honda χρησιμοποιεί τροφοδοσία ηλεκτρονικού ψεκασμού PGM-FI, ένα ακρωνύμιο που στους παλιότερους θυμίζει τις εποχές που τα συναντούσαμε μόνο σε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Στις μοτοσυκλέτες της συναντάμε τεχνικές διατάξεις όπως το Combined ABS που φτιάχτηκε για να κάνει το φρενάρισμα όσο πιο απλό και ασφαλές γίνεται για τον αναβάτη, αλλά κρύβει πίσω του έναν πολύπλοκο κόσμο στην αιχμή της τεχνολογίας. Ακόμη περισσότερο, έχουμε φτάσει στο σημείο να απολαμβάνουμε το αγωνιστικής λογικής C-ABS, ένα σύστημα αντιμπλοκαρίσματος που μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει ακόμη και στην πίστα. Αντιλαμβάνεστε πως εδώ συναντάμε πλέον την αιχμή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας.

Και τα παραπάνω είναι απλώς δύο παραδείγματα, θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για ώρες μιλώντας για τις τεχνικές καινοτομίες που έχουν οι καθ’ όλα καθημερινές κι ευκολοδήγητες μοτοσυκλέτες μας, βλέπε V-Tec, Idle Stop, αερόσακοι κ.ο.κ. Αυτά λοιπόν είναι τόσο όμορφα και λειτουργικά, όσο εμείς φροντίζουμε να τα διατηρούμε σε άριστη κατάσταση. Πώς;

 

Δε χωρούν εκπτώσεις στην ασφάλεια

Εξουσιοδοτημένο σέρβις σημαίνει τεχνικοί με άριστη γνώση του αντικειμένου τους, καταρτισμένοι, πιστοποιημένοι και ελεγχόμενοι από την ίδια την αρχή που ορίζει τα ποιοτικά στάνταρ των προϊόντων της, τη Honda. Σημαίνει εμβριθή γνώση της υψηλής τεχνολογίας που πλέον κοσμεί ακόμη και το μικρότερο σκουτεράκι της και βέβαια τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων που μόνο εντός του εταιρικού της δικτύου μπορεί κανείς να εξασφαλίσει. Ακόμη σημαίνει χρήση των εγκεκριμένων ανταλλακτικών και αναλώσιμων, αυτών που επιλέχθηκαν από τους κορυφαίους μηχανικούς της Ιαπωνίας ώστε να επιτύχουν την απόδοση που επιθυμούσαν για το προϊόν τους.

Η Honda προφανώς παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο της ως η μεγαλύτερη δύναμη στην κατασκευή μοτοσυκλετών στον κόσμο, έτσι φροντίζει να μας παρέχει ένα εκτενέστατο δίκτυο αντιπροσώπων σε κάθε γωνιά της χώρας. Αυτή είναι μια απαραίτητη πραγματικότητα για να μπορεί η εταιρεία να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο επίπεδο που επιβάλλεται και μετά την πώληση.

Εμείς με τη σειρά μας, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το καλύτερο δυνατό δίκτυο συντήρησης για τις μοτοσυκλέτες μας. Ακόμη και μετά τη λήξη της εγγύησης, όπου η ισχύς της εύλογα ανάγει σε απαίτηση τη συντήρηση εντός του εξοσιοδοτημένου δικτύου, για ποιον λόγο να θελήσει κανείς να απευθυνθεί εκτός αυτού; Δε χωρούν εκπτώσεις στην ασφάλεια.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ