net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

CBR1000RR Fireblade Ανθρακονημάτινο μπροστινό φτερό τροχού, κατευθείαν από τα σχεδιαστήρια της Honda για το CBR σου. Κλασικό αξεσουάρ, προσφέρει λίγο σε βάρος και πολύ σε εμφάνιση.

CBR1000RR Fireblade Γνήσιο προστατευτικό για το ρεζερβουάρ του Blade, με εμφάνιση carbon και σύγχρονο σχεδιασμό. Γιατί μπορεί με τη δερμάτινη φόρμα να μην υπάρχει κίνδυνος, αλλά με μια αγκράφα ζώνης μπορεί εύκολα να γρατζουνιστεί το ντεπόζιτο της καλής σου.

NC750X Λίγα πράγματα μπορεί κανείς να προσθέσει σε μια μοτοσικλέτα εξαρχής τόσο καλά εξοπλισμένη. Ένα από αυτά είναι το αυθεντικό τριβάλιτσο, δηλαδή Top Case και δύο πλαϊνές βαλίτσες, σε κομψή διχρωμία στο χρώμα της μοτοσικλέτας. Παράλληλα, ένα πλήρες σετ προστατευτικών κάγκελων θα καλύψει κάθε ενδεχόμενο και συνοδεύεται από προβολείς ομίχλης για τον πιο περιπετειώδη ιδιοκτήτη του NC750X.

SH300i Το πακέτο γνήσιων αξεσουάρ για το best seller της Honda περιλαμβάνει ψηλή ζελατίνα για απόλυτη αεροδυναμική προστασία, προστατευτικές χούφτες από διάφανο πλαστικό και Top Case σε διάφορα μεγέθη με μαξιλαράκι για τον συνεπιβάτη.

VFR800X Crossrunner Για την Akrapovic τα λόγια είναι περιττά. Μια εκ των κορυφαίων κατασκευαστών εξατμίσεων στον πλανήτη, εδώ σχεδιάζει ειδικά για το Crossrunner ένα τελικό που διατίθεται μέσω του επίσημου δικτύου της Honda. Διότι βελτίωση χωράει παντού, σε απόδοση, ήχο, εμφάνιση και βάρος.

VFR800X Crossrunner Ένα πλήρες πακέτο προστασίας με την εγγύηση της Honda συνιστούν αυτά τα κάγκελα. Θα προστατεύσουν τα πλαϊνά πλαστικά της μοτοσικλέτας και ταυτόχρονα συνοδεύονται από δύο προβολάκια ομίχλης - διότι το Crossrunner φτιάχτηκε για να εξερευνείς το επαρχιακό δίκτυο σπιθαμή προς σπιθαμή σε κάθε ευκαιρία.

Γνήσια Αξεσουάρ

Η Honda συνοδεύει τις μοτοσικλέτες της με μια σειρά γνήσιων αξεσουάρ, τα οποία έρχονται να διευρύνουν το πεδίο ικανοτήτων κάθε μοντέλου με τα ανάλογα εξαρτήματα. Η σχετική λίστα των αξεσουάρ της Honda εστιάζει πρωτίστως σε κομμάτια που προσφέρουν πραγματική βελτίωση στην χρήση της εκάστοτε μοτοσικλέτας ή scooter.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ