net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ποιοτικά δίκυκλα, αλλά και υποδειγματική υποστήριξη των πελατών, δύο στοιχεία που οδήγησαν την SYM στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

Αφιέρωμα: Επίσημο δίκτυο service SYM - Με συνέπεια από την κορυφή

Για δεύτερη σερί χρονιά η SYM, που εκπροσωπείται από την Γκοργκόλης Α.Ε., βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στη χώρα μας, χάρη στην ποιοτική σειρά δικύκλων της εταιρείας, αλλά και την υποδειγματική υποστήριξη προς τον πελάτη της αντιπροσωπείας.

 
Η SYM ή SanΥang Motor, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι μια εταιρεία που παράγει δίκυκλα εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα έχοντας γιγαντωθεί σε έναν παγκόσμιο κολοσσό. 
Απασχολεί περίπου 2.400 εργαζομένους και η ετήσια παραγωγή της ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δίκυκλα ετησίως με εξαγωγές σε περισσότερες από 30 χώρες σε Ευρώπη, Η.Π.Α. και τη Νοτιοανατολική Ασία. 

Στη χώρα μας έγινε γνωστή μέσω του δικτύου της Γκοργκόλης Α.Ε. και σιγά-σιγά την είδαμε να μεταλλάσσεται από μια εταιρία παραγωγής μικρών και αξιόπιστων scooters σε μια εταιρία με πλήρη γκάμα scooters που φτάνουν ως το υπερπολυτελές Maxsym 600i, ενώ βλέπουμε και μικρές μοτοσικλέτες.

Κεντρικό σημείο αναφοράς της SYM ήταν πάντοτε η προσιτή και ανταγωνιστική τιμή των προϊόντων της, αλλά και η αξιοπιστία που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο «οικονομικό» και το «φτηνό». Είναι πολύ εύκολο για οποιαδήποτε εταιρεία να κάνει μια-δυο κινήσεις εντυπωσιασμού, όμως καμιά αλήθεια δε μπορεί να μείνει κρυμμένη σε βάθος χρόνου, ειδικά σε μια σχετικά μικρή αγορά όπως αυτή της Ελλάδας. Τα δίκυκλα της SYM έχουν κερδίσει με το σπαθί τους στο πεδίο μάχης που ονομάζεται «καλό όνομα», αφενός με την αξιοπιστία τους, αφετέρου με την καλή υποστήριξη της αντιπροσωπείας. 

Αυτό το δίπολο αντικατοπτρίζεται στις εξαιρετικές πωλήσεις που σημειώνει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία έτη όπου η SYM κατακτά την κορυφή της αγοράς.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ