net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

5.868 άνθρωποι προτίμησαν την SYM, μόνο μέσα στο 2015. Αναμφισβήτητα, μια επίδοση που λέει πολλά.

Διαρκής πρόθεση για βελτίωση και άρτια εξυπηρέτηση: συστατικά για την κορυφή.

Κοιτάζοντας την κορυφή

Όλα τα παραπάνω δίνουν ξεκάθαρη εξήγηση στην εμπορική επιτυχία της SYM στον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα όπου αντιπροσωπεύεται μας από μια εξίσου άρτια οργανωμένη εταιρεία. 

Αυτή η προσπάθεια είναι που έφερε 5.868 ανθρώπους στη σέλα ενός SYM μόνο μέσα στο 2015, χαρίζοντας στην εταιρεία ένα μερίδιο 17% στην αγορά και την πρώτη θέση. Για το μόνο πράγμα που μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι η SYM δεν θα μείνει στάσιμη. Η Γκοργκόλης Α.Ε. προσπαθεί διαρκώς να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει προς τον καταναλωτή μέσω ερευνών που αφορούν το ίδιο το δίκτυό της όσο και μέσω ερευνών που για την ικανοποίηση των πελατών της. Έτσι μόνο, άλλωστε, το καλό γίνεται καλύτερο. 

Μία ακόμη σημαντική ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση είναι η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής αντιπροσωπείας και της SYM με την εισαγωγή και τη διάθεση τριών διαφορετικών τύπων λιπαντικών, τα οποία είναι συνθετικά, καλύπτουν τις ειδικές απαιτήσεις των 4χρονων κινητήρων και είναι ιδανικά για όλα τα scooter της SYM. Το SYM OIL 5W40 SM - ULTRA 4T  είναι κατάλληλο για όλους τους κινητήρες 50-150 κ.εκ. της SYM, όπως και για τα όλα σχεδόν τα μοντέλα της, ενώ τα υψηλότερης απόδοσης SYM OIL 10W40 SM - ULTRA 4T και SYM OIL 15W50 SM - ULTRA 4T είναι κατάλληλα για τα HD2 200, Joyride 200, GTS 250/300, Citycom 300, Maxsym 400 και  ATV SYM 300. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα λιπαντικά SYM OIL στην επίσημη ιστοσελίδα της SYM (sym.gr/sym-oil). 

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ