net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο πελάτης γνωρίζει εξαρχής ότι θα αποκτήσει ένα υψηλής ποιότητας όχημα, ενώ η εμπειρία του με την SYM θα του προσφέρει όλα όσα εκείνος περιμένει.

Με online σύστημα συνδέεται ολόκληρο το δίκτυο της εταιρείας, με σκοπό την ταχύτατη και ποιοτική εξυπηρέτηση. Οι παροχές του τμήματος service είναι πολλές και στοχεύουν στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Απόλυτος στόχος, ο χαρούμενος πελάτης

Η εξυπηρέτηση του πελάτη μπορεί πλέον να γίνει πολύ γρήγορα, καθώς η Γκοργκόλης Α.Ε. διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Ανταλλακτικών έκτασης 1.618 τ.μ., με συστήματα διαχείρισης WMS (Warehouse Management System) που συμβάλλει στην τάχιστη διακίνηση ανταλλακτικών. Κινήσεις όπως αυτή είναι που εξασφαλίζουν στην εταιρεία πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 στη Παροχή Υπηρεσιών after sales.

Ολόκληρο το δίκτυο της εταιρείας συνδέεται μέσω ενός online συστήματος, με το οποίο γίνονται οι καταχωρήσεις αιτήσεων εγγυήσεων και service για την πλήρη καταγραφή ιστορικού των οχημάτων. Οι αιτήσεις εγγυήσεων απαντώνται εντός 24ώρου. Ο πελάτης γνωρίζει εξαρχής πως θα αποκτήσει ένα υψηλής ποιότητας όχημα και η επαφή με την αντιπροσωπεία τον συστήνει σε μια καλά οργανωμένη εταιρεία που θα του προσφέρει όλα όσα εκείνος περιμένει.

Φυσικά όλα τα προϊόντα της SYM συνοδεύονται από διετή εγγύηση για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη, αλλά και έναν χρόνο για τα πλαστικά και τη βαφή. Στην πλειονότητα των εξουσιοδοτημένων συνεργείων το πρώτο σέρβις του νέου δικύκλου προσφέρεται δωρεάν. Παράλληλα, στο ενδεχόμενο μιας ακριβής επισκευής προσφέρεται η δυνατότητα ο πελάτης να αιτηθεί για δάνειο στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μέσω και του κεντρικού χρηματοδοτικού προγράμματος της Γκοργκόλης Α.Ε. Σε ιδιαίτερες εγγυητικές περιπτώσεις χρονοβόρων επισκευών υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παροχής οχήματος εξυπηρέτησης πελατών.

Επιπλέον των παραπάνω η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει δωρεάν επέκταση από 2 σε 4 χρόνια εγγύηση (με όριο τα 50.000 χλμ.) για τα ιδιαίτερα δημοφιλή GTS 300i F4 CBS και ABS, κάτι που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους συνεργάτες της, καθώς η συμμετοχή επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε συνεργάτη. Ειδικότερα τα ανταλλακτικά παρέχονται δωρεάν από την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. εφόσον εγκριθεί η αίτηση εγγύησης ενώ ο συνεργάτης/Συνεργείο προσφέρει δωρεάν την εργασία των εγγυήσεων του 3ου και 4ου έτους (σχετικό συμφωνητικό υπογράφεται με την παράδοση του οχήματος).

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ