net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέοι κινητήρες Aprilia, ανανέωση στη Guzzi!

Αυτά ανακοινώθηκαν στο συνέδριο των μετόχων του Piaggio Group στο Μιλάνο, με το χρονοδιάγραμμα να προβλέπει ότι τα ανωτέρων θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2013. Ειδικά για τη Moto Guzzi, αναφέρθηκε πως τόσο οι κινητήρες, όσο και τα μοντέλα της υπάρχουσας γκάμας, θα ανανεωθούν πλήρως!

 
Ξεκινώντας από την Aprilia, η δήλωση «κλειδί» ήταν το ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει νέους κινητήρες. Ο νέος V2 του Dorsoduro 1200 είναι σίγουρα ο ένας, ο πληθυντικός στους «κινητήρες» όμως, αφήνει σαφώς περαιτέρω υποσχέσεις. Αν και δεν δόθηκαν περισσότερα στοιχεία στην δημοσιότητα, στο περσινό αντίστοιχο συνέδριο είχε αναφερθεί ξεκάθαρα, πως η Aprilia σκοπεύει να κάνει μια δυναμική είσοδο στη μεσαία κατηγορία των supersport. Μήπως σε λίγο καιρό θα δούμε μια έκδοση της RSV4 στα 750 κ.εκ. λοιπόν; Κανείς δεν το γνωρίζει εκτός από την Aprilia, αλλά οι συγκεκριμένες δηλώσεις δημιουργούν σοβαρές υποψίες για κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως, για την Moto Guzzi οι εκπρόσωποι του Piaggio Group ήταν πολύ πιο ξεκάθαροι. Πολύ απλά, η εταιρεία θα μπει σε μια νέα τροχιά, διατηρώντας ναι μεν τους δεσμούς με τη παράδοση της (εγκάρσιος V2), αλλάζοντας ριζικά όμως προφίλ και χαρακτήρα. Οι μοτοσικλέτες της υπάρχουσας γκάμας θα αντικατασταθούν από μοντέλα που θα απευθύνονται σε νεαρότερες ηλικίες, όντας σαφώς πιο sport και χωρίς ίχνος συντηρητισμού. Αυτή η στροφή για τη Moto Guzzi θα υποστηριχθεί και από νέους κινητήρες, που θα συμπλέουν φυσικά με το χαρακτήρα των νέων μοντέλων. Για τις εν λόγω αποφάσεις, μας είχαν προετοιμάσει από τον Ιούλιο οι σχεδιαστές Miguel Galluzzi και Pierre Terblanche που είναι και οι επικεφαλείς στο τμήμα design της Guzzi. Τις σχετικές δηλώσεις τους, μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ