net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki W800

Moto Guzzi V7 II

Triumph Bonneville

Modern Classics

Kawasaki W800: Πιστό στην παράδοση

Hot Spots

-Ροπή κινητήρα

-Κατανάλωση μεσαίου scooter

-Ποιότητα κατασκευής

Τιμή: 8.990 ευρώ

Η ιαπωνική μοτοσικλέτα μοιάζει σα να ήρθε κατευθείαν από το ένδοξο παρελθόν της Kawasaki στο μέλλον αφού όμως πέρασε από μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής. Με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια, που πρέπει να δει κάποιος από κοντά για να το πιστέψει, το W800 απευθύνεται στους αμετανόητα ρομαντικούς που θέλουν να βάλουν μια τεράστια δόση ρετρό στην καθημερινότητά τους. Ακόμη όμως και αν σκέφτεστε πιο πρακτικά θα εκτιμήσετε δεόντως την ευκολία με την οποία κινείται το Kawasaki που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα σύγχρονα commuters. Ρετρό αλλά απόλυτα χρηστικό το W800 με τις μαλακές αναρτήσεις να προσφέρουν υψηλά επίπεδα άνεσης στις κακοτεχνίες των ελληνικών δρόμων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Κινητήρας: 4T, 2K, Α/Ψ, 8Β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 773
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 48/6.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 6,1/2.500
Βάρος (κιλά):
217, πλήρες

Moto Guzzi V7 ΙΙ ABS: Ρετρό αλά Ιταλικά

Τιμή: Από 8.690 ευρώ

Hot Spots

-Ανάλαφρη αίσθηση

-Ήχος και ροπή μοτέρ

-Θέση οδήγησης για κοντούς

Αν δεν κολλήσεις αμέσως με τη σχεδίαση του V7 II καλύτερα να κοιτάξεις αλλού για μοτοσικλέτα. Όχι ότι η προσεγμένη εμφάνιση του είναι και ο μοναδικός λόγος για να το προτιμήσετε. Παρά το κλασικό παρουσιαστικό, που μπορεί να υπονοεί για το αντίθετο, το V7 τα καταφέρνει περίφημα στην πόλη καθώς ανήκει στις πλέον ευκολοδήγητες μοτοσικλέτες ανεξαρτήτως κατηγορίας. Ο σήμα κατατεθέν V2 κινητήρας παράγει πλούσια ροπή από χαμηλά και δεν παραλείπει να ενισχύει την εμπειρία με τη σωστή δόση κραδασμών και την ανάλογη ηχητική υπόκρουση. Η μοτοσικλέτα έχει μια πολύ ευχάριστη και ανάλαφρη αίσθηση στο δρόμο που δεν εξαφανίζεται όταν η ευθεία δώσει τη θέση της στις στροφές, οι αλλαγές που πραγματοποίηση η Guzzi στο ανανεωμένο μοντέλο το κάνουν ακόμη πιο χρηστικό με το στάνταρ ABS να ανεβάζει τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 
Κινητήρας: 4T, 2Κ, A/Ψ,2Β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 744
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 50/6.200
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 6,1/2.800
Βάρος (κιλά): 179

Triumph Bonneville: Διαχρονικό και καθημερινό

Τιμή: Από 8.990 ευρώ

Hot Spots

-Απόδοση κινητήρα

-Ποιότητα κατασκευής

-Φιλικότητα παντού

Η Boneville συνδυάζει ιδανικά τις ρετρό γραμμές με την απόδοση που περιμένει κανείς από ένα μοντέλο του 21ου αιώνα. Το δικύλινδρο εν σειρά σύνολο ικανοποιεί ήδη από τις χαμηλές στροφές επιδεικνύοντας ελαστικότητα και ροπή ενώ ψηλά διαθέτει την απαραίτητη δύναμη για ασφαλή προσπεράσματα στον επαρχιακό δρόμο ακόμη και αν είστε φορτωμένοι με αποσκευές και δεύτερο άτομο στη σέλα. Σε αυτές τις συνθήκες πολύ καλά θα τα καταφέρει τόσο το πλαίσιο όσο και οι αναρτήσεις. Θα δώσουν στον αναβάτη την απαιτούμενη συγκροτημένη αίσθηση και θα του επιτρέψουν να κινηθεί με σβέλτους ρυθμούς χωρίς προσπάθεια. Από τα μεγάλα θετικά της Bonneville και η μεγάλη λίστα με αξεσουάρ που προσφέρει η βρετανική εταιρία ώστε να το φέρετε στα δικά σας αισθητικά και πρακτικά μέτρα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 
Κινητήρας: 4
T, 2K, A/Y, 8β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 865
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 68/7.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 6,94/5.800
Βάρος (κιλά): 230, πλήρες

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ