net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda CB500F ABS

KTM 390 Duke ABS

Yamaha SR 400

Έως 500 κ.εκ.

Honda CB500F ABS: Διακριτικά δυναμικό

Τιμή: 6.350 ευρώ

Hot Spots

-Σχέση τιμής/αξίας

-Ποιότητα κατασκευής 

-Προσαρμόζεται πάνω σου!

Η γυμνή έκδοση των CB500 έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά σας αλλά και στις βλέψεις σας για βόλτες μικρές ή μεγάλες εκτός πόλης. Η μοτοσικλέτα της ιαπωνικής εταιρίας, πέρα από την έλλειψη φέρινγκ, διαφέρει από το αδελφό CBR500R και στη θέση οδήγησης με το τιμόνι να τοποθετεί τον αναβάτη σε μια ακόμη πιο θελκτική στάση για καθημερινή χρήση. Πέρα από αυτό το μεσαίου κυβισμού μοντέλο της Honda παρουσιάζει το ίδιο φιλικό πρόσωπο σε όλες τις περιστάσεις με το έτερο αλλά πιο σπορ CBR, έχοντας επίσης το ABS στο στάνταρ εξοπλισμό του. Σημαντικό «μπόνους» η ακόμη χαμηλότερη τιμή του., η οποία το κάνει ακόμη πιο προσιτό στον αναβάτη με σφιχτό budget.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 
Κινητήρας: 4Τ, 2Κ, Υ/Ψ, 8β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 471
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 47/8.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 4,4/7.000
Βάρος (κιλά): 192, πλήρες

KTM 390 Duke ABS: Φέρνει χαμόγελα στα χείλη

Τιμή: 5.350 ευρώ

Hot Spots

-Κινητήρας

-Κράτημα

-Ενεργητική ασφάλεια

Αν ψάχνετε τη μοτοσικλέτα με τον περισσότερο διασκεδαστικό χαρακτήρα καταβάλλοντας παράλληλα το μικρότερο δυνατό αντίτιμο τότε το 390 Duke είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής! Μια μοτοσικλέτα που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όλα όσα πιστεύατε για τα μοντέλα μικρού κυβισμού, ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που κάνουν το βήμα προς τα κάτω λόγω οικονομικών συγκυριών. Για τους νέους το μοντέλο της αυστριακής εταιρίας αποτελεί ίσως την καλύτερη μοτοσικλέτα σε αυτά τα κυβικά για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Highlight του μεγαλύτερου…μικρού Δούκα το αδιανόητο κράτημα του ακόμη και στους καλογυαλισμένους δρόμους των ελληνικών πόλεων και μεγαλύτερο αγκάθι, για τους ψηλούς αναβάτες, η πολύ μικρή γωνία που σχηματίζουν τα γόνατά τους, η οποία μειώνει τα προσφερόμενα επίπεδα άνεσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ, 4β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 373,2
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 44/9.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 3,6/7.250
Βάρος (κιλά): 139

Yamaha SR 400: Αναγεννημένο vintage

Τιμή: 6.200 ευρώ

Hot Spots

-Λιτό και απέριττο

-Εκκίνηση με μανιβέλα

-Βάση για customizing

Το μονοκύλινδρο της Yamaha θεωρείται παγκοσμίως ως μία από τις καλύτερες μοτοσικλέτες για να ξεκινήσει κανείς τις μετατροπές και να επιδοθεί χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος στο customizing. Το SR κάνει ξανά την εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή αγορά έπειτα από πάρα πολλά χρόνια και αυτό δεν θα μπορούσε παρά να χαροποιήσει όλους τους φίλους των modern classics. Η ιαπωνική μοτοσικλέτα παραμένει πιστή στις αρχές του κλασικού, όχι μόνο στην επιφάνεια και στις αισθητικές λεπτομέρειες αλλά και στην ουσία. Με τον ερχομό της στην Ευρώπη είναι ένα από τα ελάχιστα μοντέλα (εμείς δεν μπορούμε να θυμηθούμε κάποιο άλλο) όπου η εκκίνηση του μοτέρ πραγματοποιείται μόνο με μανιβέλα!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ, 2β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 399
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 23,2/6.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 2,8/3.000
Βάρος (κιλά): 174

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ