net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda MSX 125

KTM 125/200 Duke

Suzuki Inazuma 250

SYM Wolf 250i

Έως 250 κ.εκ.

Honda MSX 125: Μοτοσικλετάκι με τα όλα του!

Τιμή: 3.100 ευρώ

Hot Spots

-Ατελείωτη διασκέδαση

-Απίθανη εμφάνιση

-Ευελιξία

Μετά από καιρό η Honda αποφασίζει να αλλάξει το συντηρητικό της προφίλ σε αυτή την κατηγορία και παρουσιάζει το MSX, ένα απίστευτο σχεδιαστικά μοτοσικλέτακι που αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο στους δρόμους της πόλης. Σε αυτό βοηθούν πολύ και τα υπόλοιπα στοιχεία του χαρακτήρα του με πρώτο και καλύτερο την…υπερβολική ευελιξία αλλά και το εξαιρετικά παιχνιδιάρικο προφίλ του. Και τα δύο το βοηθούν να κάνει απίστευτα κόλπα στο δρόμο, πάρα τον μικρό κινητήρα των 125 κ.εκ., βάζοντας συνέχεια τον αναβάτη του στην πρίζα. Μόνο αρνητικό η ψηλή σχετικά τιμή του. Είναι ωστόσο ένα μοτοσικλετάτι που θα κρατήσετε για πάντα δίνοντας το αργότερα στα παιδιά σας, όπως ακριβώς γινόταν μέχρι πρότινος με τα Daxάκια και τα Challάκια, τους άμεσους δηλαδή προγόνους του!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Α/Ψ, 2β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 124,9
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 9,7/7.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 1,1/5.500
Βάρος (κιλά): 101,7

KTM 125/200 Duke ABS: Διασκεδαστικό και χρηστικό

Τιμή: 3.990-4.490 ευρώ

Hot Spots

-«Γαλαζοαίματη» σχεδίαση

-Οδική συμπεριφορά

- Εξοπλισμός

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία πιο από τα δύο μικρά Duke επιλέξετε για την καθημερινή σας μετακίνηση. Σίγουρα το «200» είναι σαφώς πιο δυνατό και θα εξυπηρετήσει καλύτερα στην κίνηση στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό που έχει σημασία, ωστόσο, είναι ότι σε όποια και από τις δύο σέλες και να βρεθείτε θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό με τον τρόπο που κινούνται τα μικρότερα σε κυβισμό street της αυστριακής εταιρίας. Αναρτήσεις, πλαίσιο και φρένα συνεργάζονται εξωπραγματικά καλά και δημιουργούν ένα πραγματικό «πολεμικό εργαλείο» για να κινηθείτε στο αστικό περιβάλλον με ταχύτητα και ασφάλεια. Κερασάκι στην τούρτα η απόδοση η ύπαρξη αλλά και απόδοση του ABS σε αυτή την κατηγορία κυβισμού που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ασφαλή για τον αναβάτη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά (200)
Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ, 4β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 200
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 25/10.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 1,9/8.000
Βάρος (κιλά): 129,5

Suzuki Inazuma GW 250: Αστραπή στην πόλη

Τιμή: 3.595 ευρώ

Hot Spots

-Κινητήρας

-Ποιότητα κατασκευής

-Ανάλαφρη αίσθηση

Το 250άρι Inazuma είναι σίγουρα μια από εκείνες τις μοτοσικλέτες που δεν έχουν βρει την απήχηση που τους αξίζει στην ελληνική αγορά, όπου γενικότερα οι μοτοσικλέτες τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει την κατιούσα. Πολιτισμένος σε λειτουργία και με αρκετό νεύρο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας, καλοζυγισμένο πλαίσιο και καλές σε λειτουργία αναρτήσεις συνθέτουν ένα σύνολο που θα ικανοποιήσει εκείνους που ψάχνουν μια μοτοσικλέτα σε αυτά τα κυβικά. Πρακτικά δεν υπάρχει δρόμος όπου δεν θα μπορέσετε να κινηθείτε με ασφάλεια και άνεση πάνω στο Inazuma, το οποίο καταφέρνει παράλληλα να ξεχωρίζει και αισθητικά υιοθετώντας τα σωστά σχεδιαστικά στοιχεία-για το μέγεθός του-από το κραυγαλέο B-King. Τώρα σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή που το κάνει πραγματικό value for money.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 
Κινητήρας: 4Τ, 2Κ, Υ/Ψ, 4β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 248
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): Δ.Α.
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): Δ.Α.
Βάρος (κιλά): Δ.Α.

SYM Wolf SB 250: Ένας Λύκος…αρνάκι!

Τιμή: 3.895 ευρώ

Hot Spots

-Ροπή μοτέρ στις μεσαίες

-Αίσθηση στιβαρότητας

-Εμφάνιση streetfighter

Το SYM Wolf προκαλεί θετικά τις εντυπώσεις χάρη στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του. Σχεδιαστικά δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τις μεγαλύτερου κυβισμού street μοτοσικλέτες, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τη συμπεριφορά της στο δρόμο λόγω της στιβαρότητας που επιδεικνύει το πλαίσιό η οποία συνδυάζεται με μια ελαφρώς επιθετική θέση οδήγησης. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας εμφανίζεται ελαστικός από τις χαμηλές στροφές αλλά και αρκούντως δυνατός για να διατηρήσει με άνεση ταχύτητες της τάξης των 120-130 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο. Οι αναβάτες γένους θηλυκού θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το πολύ μαλακό κιβώτιο αλλά και την πολύ ελαφριά στο τράβηγμα μανέτα του προοδευτικού συμπλέκτη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 
Κινητήρας: 4T, 1K, Υ/Ψ, 4β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 249,4
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 25,7/7.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 2,1/6.500
Βάρος (κιλά): 163

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ