Test: Triumph Tiger 1200 XCA

Test: Triumph Tiger 1200 XCA

Με ανανέωση που μετρά περισσότερες από 100 αλλαγές, 1200 κυβικά και 141 ίππους, η νέα Tiger 1200 XCA είναι έτοιμη να σε συντροφεύσει στην πόλη, στο ταξίδι ή στο χώμα, υπόσχοντας να ισιώσει τα πάντα στο πέρασμα της.

Test: KTM Duke 790

Test: KTM Duke 790

Μετά την πρώτη επαφή με τον νέο KTM 790 Duke στην πίστα των Σερρών, ήρθε η ώρα να το οδηγήσουμε και στο δρόμο για να διαπιστώσουμε αν το νυστέρι είναι ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση.

Test: Benelli TRK 502 X

Test: Benelli TRK 502 X

Το TRK 502 αποκτά ένα πιο «ανήσυχο» αδερφάκι, το οποίο υπόσχεται να σας πάει πιο μακριά από εκεί που τελειώνει η άσφαλτος, χάρη στον πιο περιπετειώδη χαρακτήρα και εξοπλισμό του.

Test: Yamaha Tracer 900 GT

Test: Yamaha Tracer 900 GT

Όταν η σπορ συμπεριφορά συναντά τις τουριστικές δυνατότητες, γεννιέται το Tracer 900 GT. Μια πολύπλευρη και πολυδιάστατη μοτοσυκλέτα που μπορεί από τη μια να προσφέρει γρήγορες μετακινήσεις καθημερινά και από την άλλη να μεταφέρει με άνεση 2 άτομα στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Test: Ducati Panigale V4 S

Test: Ducati Panigale V4 S

Η Ducati με την παρουσίαση της Panigale V4 δεν αλλάζει σελίδα μόνο στην ίδια της την ιστορία, αλλά και σε ολόκληρη την κατηγορία των superbikes.

Test: KYMCO Xciting-S 400

Test: KYMCO Xciting-S 400

Το νέο Xciting-S 400, με όνομα που παραπέμπει σε πυραυλικό σύστημα, βάλλει κατά των ανταγωνιστών του, φιλοδοξώντας να προκαλέσει έκρηξη στην κατηγορία των mega scooter και να τους αναχαιτίσει.

Ροη Ειδησεων

Υποστηρικτες

Δωροθετες