net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ιδού τα σχέδια της νέας, μεγάλης μοτοσυκλέτας της κινεζικής Qianjiang!

Ιδού τα σχέδια της νέας, μεγάλης μοτοσυκλέτας της κινεζικής Qianjiang!

Ιδού τα σχέδια της νέας, μεγάλης μοτοσυκλέτας της κινεζικής Qianjiang!

Σαν… γερμανική τουριστική!

Δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο σχέδια που απεικονίζουν την φερόμενη ως πρώτη μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα της Κίνας και την μεγαλύτερη παραγωγής, της χώρας!

 
Αν κανείς σκεφτεί την Κίνα και την βιομηχανία δικύκλου της, οι περισσότεροι θα βάλουν στο μυαλό μικρού κυβισμού scooters και μοτοσυκλέτες. Και όμως, η Ασιατική χώρα ετοιμάζει μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, που όπως βλέπετε στις φωτογραφίες… είναι σχεδόν πιστή αντιγραφή της BMW K1600GT.
Τα σχέδια που βλέπετε προέρχονται από την εταιρεία Qianjiang. Η μοτοσυκλέτα έχει σχεδιαστεί αρχικά για αστυνομική χρήση –μια συνηθισμένη πρακτική για νέα μοντέλα στην Κίνα- αλλά οι πληροφορίες λένε ότι το μοντέλο θα γίνει αργότερα διαθέσιμο στην αγορά και θα ανταγωνιστεί τις μοτοσυκλέτες της BMW στην κατηγορία.

Η μοτοσυκλέτα θα φέρει έναν κινητήρα τριών κυλίνδρων, κυβισμού 1.130 κ.εκ. που θα προέρχεται από την Benelli και θα έχει υποστεί μεγάλης έκτασης ανασχεδιασμό. Όπως μπορεί να προσέξει κανείς, στη μοτοσυκλέτα διακρίνεται άξονας μετάδοσης, ο οποίος θα είναι και μέρος της ανάρτησης «τύπου Paralever» που θα χρησιμοποιεί η μοτό.

Κατά τα φαινόμενα, το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας θα είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, ενώ το μοντέλο θα φέρει ανεστραμμένο πιρούνι και ακτινικά φρένα εμπρός. Επιπλέον, αν δείτε την τελευταία φωτογραφία, μπορείτε να διακρίνετε μια πληθώρα πλήκτρων και controls στην μοτοσυκλέτα-γεγονός που συχνά συναντάται στα μοντέλα τουρισμού.

Περιμένουμε περισσότερα!
 
 

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ