net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Dougie Lampkin κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του.

Όλο το ΤΤ…όρθιος!

Ο σημαντικός trial αναβάτης πέτυχε τον στόχο του και κατάφερε να κάνει όλη την διαδρομή του Isle of Man στην μία ρόδα, οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα trial.

 
Μετά από εντατική προπόνηση τους τελευταίους 7 μήνες, ο Dougie Lampkin έφερε εις πέρας τον στόχο, τον οποίο είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό: Να πραγματοποιήσει όλη την αγωνιστική διαρομή του ΤΤ στο Isle of Man, στην μία ρόδα!
 
Ο trial αναβάτης, οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του, διένυσε τα 60,7 χιλιόμετρα της διαδρομής σε μία ώρα και 35 λεπτά, χωρίς να βάλει καθόλου τα πόδια του στο έδαφος. Μάλιστα, ο Lampkin πραγματοποίησε το κατόρθωμά του οδηγώντας σε… κανονική κυκλοφορία, χωρίς οι δρόμοι του νησιού να κλείσουν!

Ο Lampkin δήλωσε για το γεγονός: «Νιώθω πραγματικά ανακουφισμένο, μετά από όλη αυτή την προετοιμασία, την ανάπτυξη του project αλλά και την αναγκαστική αναβολή του ήδη μια φορά, λόγω του αέρα. Ακόμη και τώρα με ενοχλούσε, ειδικά πάνω στο βουνό. Δεν χαλάρωσα καθόλου, αλλά μόλις είδα το τέλος της διαδρομής το αίσθημα ήταν πραγματική τρέλα!»

Δείτε και στιγμιότυπα από την προσπάθεια του Lampkin στο βίντεο που ακολουθεί. 


 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ