net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην κατηγορία KidGP, ο Βασίλης Παντελεάκης (ΑΡΗΣ, Blata) επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, φτάνοντας στην 2η, άνετη νίκη του.

Τα απίθανα παιδιά του KidGP (7-10 ετών), προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στην πίστα, προσφέροντας θέαμα και σημειώνοντας χρόνους.

Αντίστοιχα άνετη με εκείνη του Παντελεάκη και η νίκη του Χρήστου Παπανικολάου (ΑΡΗΣ, Kayo) στην κατηγορία MiniGP1 (9-13 ετών).

Μεγάλη μάχη δεν είχαμε στην κατηγορία MiniGP (14-17 ετών) αφού ο Δημήτρης Καρακώστας (ΑΡΗΣ, Honda) απομακρύνθηκε εύκολα από τον Παπαπαύλου.

Στην κατηγορία IMR Cup, ο Σωτήρης Στυλιάδης (Ομάδα 65) απέδειξε ότι η νίκη του στον 2ο αγώνα στην Καλαμάτα δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Πανέμορφη η μοτοσικλέτα του Στυλιάδη, με μοναδικές αερογραφίες, ενώ κι ο ίδιος έχει αντίστοιχα μοναδικό στιλ, που δεν έχασε ούτε στο γύρο θριάμβου!

Στην κατηγορία των Open Pit Bikes ο Μάνος Φασουλάκης (Ομάδα 65 IMR) κατέκτησε την 1η του νίκη. Σημειώστε πως σε 3 αγώνες, έχουμε 3 διαφορετικούς νικητές!

Γέλια και χαρά στην απονομή, από τα ταλαντούχα πιτσιρίκια της κατηγορίας KidGP.

Η απονομή της MiniGP1.

Οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας MiniGP Cup στην απονομή.

H απονομή στην πολυπληθή κατηγορία του IMR Cup.

Οι νικητές της κατηγορίας Open Pit Bikes.

MiniGP Cup - IMR Cup, Μέγαρα. Αποτελέσματα

Χωρίς συμβιβασμούς σε θέαμα, συναγωνισμό, αθλητική ένταση και στο ύψος του στόχου εμφανίστηκαν στο θερμό, θερινό περιβάλλον της πίστας καρτ των Μεγάρων, όλοι οι γνωστοί πρωταγωνιστές MiniGP Cup και IMR Cup.

 
Το απίστευτα δύσκολο περιβάλλον των καιρών δεν εμπόδισε κανέναν (σχεδόν, οι -δικαιολογημένες- απουσίες ήταν ελάχιστες) να δείξει τον πραγματικό του εαυτό και όλοι μαζί να «στήσουν» έναν εντυπωσιακά όμορφο και δυνατό αγώνα. Ήταν ο 2ος αγώνας του MiniGP Cup για το 2015, και ο 3ος για το IMR Cup του 2015.

Πρώτα και καλύτερα φυσικά τα καταπληκτικά παιδιά του KidGP (7-10 ετών), που προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στην πίστα, με τον Βασίλη Παντελεάκη (ΑΡΗΣ, Blata) να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί και να φτάνει στην 2η, άνετη, νίκη του φέτος, αρκετά μπροστά από τον Γιάννη Περιστερά (ΛΕΜΟΤ, Blata). Φρόντισαν όμως οι Αγγελος Μερεμέτης (ΦΙΑΜ, Blata), Χρήστος Κώτσης (ΑΡΗΣ, Blata) και ο Δωδεκανήσιος Σπύρος Φουρθιώτης (Ικαρος Ρόδου, Blata) να δώσουν μια τρομερή τριπλή μονομαχία για την 3η θέση τερματίζοντας με αυτή την σειρά. Μια μικρή πτώση στις δοκιμές, κράτησε τον Κώστα Τσόκαλη εκτός αγώνα.

Αντίστοιχα άνετη η νίκη του Χρήστου Παπανικολάου (ΑΡΗΣ, Kayo) στην κατηγορία MiniGP1 (9-13 ετών) όπου ο «δεν το βάζω κάτω» Νίκος Ελευθεριάδης (Ομάδα 65, IMR) τινάχτηκε στην εκκίνηση και πέρασε 2ος, μένοντας εκεί μέχρι τον τερματισμό, παρά την ασφυκτική πίεση και τις επιθέσεις του Γιάννη Περιστερά (ΛΕΜΟΤ, Honda) που τερμάτισε λίγα εκατοστά πίσω του! Ιδιαίτερα ανεβασμένος ο Θεσσαλονικιός Απόστολος Καμζέλης (ΜΟΒΕ) που μαθαίνει το νεοαποκτηθέν, δίχρονο Metrakit του και μειώνει την απόστασή του από τους πρώτους.

Μπορεί η μεγάλη μάχη να μην έγινε στην κατηγορία MiniGP (14-17 ετών) αφού ο Δημήτρης Καρακώστας (ΑΡΗΣ, Honda) εμφανίστηκε ξανά πολύ δυνατός στα Μέγαρα, η νίκη του όμως σε συνδυασμό με την «δευτεριά» του μεγάλου αντιπάλου του, Νότη Παπαπαύλου (ΑΡΗΣ, IMR) έφερε βαθμολογική ισοβαθμία και αφήνει τα πάντα ανοικτά ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς! Επανεμφάνιση στο MiniGP Cup του πολύ καλού Βασίλη  Κορωνάκη (ΑΜA, VMC) ο οποίος εμφανίστηκε από τη μακρινή Κέρκυρα μόλις την Κυριακή το πρωί! Παρόλα αυτά προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην πίστα, και πέρασε γρήγορα στη 2η θέση στον αγώνα. Ο απαπαύλου ανταπάντησε, ο Κορωνάκης προσπάθησε να πιέσει αλλά το παράκανε και έπεσε, για να συνεχίσει καταφέρνοντας να περάσει τον επίσης επανακάμψαντα Κυριάκο Λιούτα (ΑΡΗΣ, IMR) στον τελευταίο γύρο.

Μαζί με το εφηβικό αίμα, και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία λάτρεις των ταχύτατων μικρών μοτοσυκλετών που επανδρώνουν το IMR Cup όπου στην ομώνυμη κατηγορία ο Σωτήρης Στυλιάδης (Ομάδα 65) απέδειξε ότι η νίκη του στον 2ο αγώνα στην Καλαμάτα δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ο Γιάννης Λογοθέτης (Ομάδα 65) οδήγησε ιδιαίτερα κεφάτα και επιθετικά τερματίζοντας στη 2η θέση, κοντά στον Στυλιάδη με τον βελτιωμένο Χάρη Μουρατίδη (ΦΙΑΜ) να κερδίζει την μονομαχία του με τον επανερχόμενο Τάσο Σπερελάκη (ΛΕΜΟΤ). Πρώτη φετινή εμφάνιση και για τον Αλέξανδρο Χαβέλα (Ομάδα 65) που επικράτησε του σταθερού Γρηγόρη Ελευθεριάδη (Ομάδα 65)

Τρεις αγώνες φέτος, τρεις διαφορετικοί νικητές στην κατηγορία των Open Pit Bikes, όπου ο Μάνος Φασουλάκης (Ομάδα 65 IMR) ένας από τους αφανείς ήρωες της όμορφης περιπέτειας που λέγεται MiniGP Cup, κατέκτησε την 1η του νίκη. Ελάχιστα πιο πίσω ο Νίκος Λιόλιος (Ομάδα 65, IMR) κατέκτησε την 2η θέση μετά από μια τρομερή μονομαχία με τον Αποστόλο Λιάκο (Ομάδα 655, IMR), μονομαχία από την οποία αποχώρησε λόγω πτώσης ο Ροδίτης Μάριος Κασάπης (Ικαρος, Monster Pro) που συνέχισε τον αγώνα τερματίζοντας 5ος πίσω από τον έτερο Δωδεκανήσιο, τον Κώστα Αυγηρέλη (Ικαρος Ρόδου, Ayrton KSR, Κώς). Πτώση και εγκατάλειψη για τον Δημ. Παπαγγέλου.

Καλοκαιρινή ανάπαυλα και επαναφορά στην δράση, στις 6 Σεπτεμβρίου για το IMR Cup (Θεσσαλονίκη) και στις 11 Οκτωβρίου για όλους, πάλι, μαζί στις Αφίδνες.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ